Τρίτη 26 Φλεβάρη 2019
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 12
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
Οι «μαϊμούδες» στο βήμα...

Στο βήμα του συνεδρίου... τα διευθυντικά στελέχη - «μαϊμούδες» εξηγούν τα κοινά συμφέροντα εργοδοτών και εργαζομένων
Στο βήμα του συνεδρίου... τα διευθυντικά στελέχη - «μαϊμούδες» εξηγούν τα κοινά συμφέροντα εργοδοτών και εργαζομένων
Από το συνέδριο - παρωδία δεν θα μπορούσαν βέβαια να λείψουν οι... αντιπρόσωποι - «μαϊμούδες» που φρόντισαν να «εκλέξουν» οι εργατοπατέρες, με διαδικασίες νόθες και απολύτως καθοδηγούμενες από την εργοδοσία.

Τόσο την πρώτη όσο και τη δεύτερη μέρα του υποτιθέμενου συνεδρίου, η ΔΑΣ κατήγγειλε την ωμή εργοδοτική παρέμβαση και με χιουμοριστικό τρόπο: «Μαϊμούδες» έφτασαν στο χώρο του συνεδρίου για να νομιμοποιηθούν ως «αντιπρόσωποι» των εργαζομένων, κρατώντας παράλληλα ταμπέλες που υποδείκνυαν την ιδιότητά τους, ως διευθυντών σούπερ μάρκετ, διευθυνόντων συμβούλων επιχειρήσεων και μετόχων Ανωνύμων Εταιρειών.

Ανεβαίνοντας μάλιστα στο βήμα του συνεδρίου, είπαν στους εργαζόμενους τον... πόνο τους, αφού το ΠΑΜΕ δεν τους αφήνει να ασκήσουν τα δημοκρατικά τους δικαιώματα και να ψηφίσουν στις συνδικαλιστικές οργανώσεις των εργαζομένων! Μίλησαν για τις συναδελφικές σχέσεις και τα κοινά συμφέροντα που συνδέουν αφεντικά και εργαζόμενους, αφού ανήκουν στην «οικογένεια» της επιχείρησης. Ερωτώμενοι δε για τα προβλήματα των εργαζομένων, οι «μαϊμούδες» απάντησαν... αφοπλιστικά: «Οι εργαζόμενοι δεν έχουν προβλήματα... Εμείς τραβάμε όλο το άγχος!».

Ολα αυτά βέβαια με τη συνοδεία των απαραίτητων... μπράβων - «γορίλων», πίσω από το βήμα, με τους οποίους άλλωστε οι «μαϊμούδες» συνδέονται με στενές συγγενικές σχέσεις. Οι «γορίλες» έδωσαν το «παρών» για να διασφαλίσουν τον... εποικοδομητικό διάλογο και να διευκολύνουν την εξαγωγή σωστών συμπερασμάτων, για την ανάγκη οι εργαζόμενοι να βάλουν πλάτη για «κερδοφορία και ανάπτυξη» των αφεντικών τους...


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ