Σάββατο 2 Μάρτη 2019 - Κυριακή 3 Μάρτη 2019
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 6
2019 ΤΟΠΙΚΕΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ
Αλεξάνδρα ΓΚΑΓΚΑ

Εργαζόμενη στους Δημοτικούς Παιδικούς Σταθμούς Πετρούπολης

Ως εργαζόμενη των Παιδικών Σταθμών του δήμου Πετρούπολης αισθάνομαι την ανάγκη να σταθώ στο πλάι της δημοτικής αρχής, όπως ακριβώς αυτή, όλα αυτά τα χρόνια, στάθηκε και στέκεται στο πλευρό των εργαζομένων και των αγώνων τους.

Συντάσσομαι με τη σημερινή δημοτική αρχή, αφού και έμπρακτα απέδειξε ότι στέκεται στο πλάι του απλού κόσμου της πόλης μας και ιδιαίτερα στα νέα ζευγάρια. Ηταν αυτή που παρά τα δύσκολα οικονομικά του δήμου ιεράρχησε την Προσχολική Αγωγή καταργώντας τα τροφεία στους παιδικούς σταθμούς, αφού ως δημοτική αρχή του ΚΚΕ είναι η μόνη που έχει θέση ότι η Προσχολική Αγωγή θα πρέπει να παρέχεται δωρεάν και όχι με βάση την τσέπη του κάθε γονέα. Γιατί στις σημερινές δύσκολες συνθήκες ήταν αυτή που δεν λειτούργησε ποτέ με αφετηρία ότι οι παιδικοί σταθμοί είναι χώροι φύλαξης, αντιθέτως με βάση την αρχή ότι οι δομές Προσχολικής Αγωγής είναι χώροι που τα παιδιά κοινωνικοποιούνται, που αναπτύσσουν τις μορφές αντίληψης, νόησης και φαντασίας, υλοποίησε παιδαγωγικό πρόγραμμα με ενιαία θεματολογία, αναβαθμίζοντας τόσο τα όσα μαθαίνουν τα παιδιά στις δομές μας αλλά και την ίδια τη δουλειά των εργαζομένων σε αυτές.

Γιατί στέκεται στο πλάι μας και διεκδικεί μόνιμες προσλήψεις παιδαγωγικού και βοηθητικού προσωπικού, όταν οι προηγούμενες και η σημερινή κυβέρνηση με τις πολιτικές τους μας έχουν αποδεκατίσει.

Συντάσσομαι με τα ψηφοδέλτια της «Λαϊκής Συσπείρωσης» και στην Περιφέρεια, αφού έχει αποδειχτεί ότι όσο μεγαλύτερη η φωνή των αγωνιστών στα Δημοτικά και Περιφερειακά Συμβούλια, τόσο περισσότερα εμπόδια θα βρίσκει η πολιτική της ανταποδοτικότητας, της ιδιωτικοποίησης, της υποβάθμισης της ζωής μας με νέες χωματερές, της ναρκω-κουλτούρας.

Στον έντιμο, λοιπόν, αγώνα της «Λαϊκής Συσπείρωσης», της σημερινής δημοτικής αρχής συμπορεύομαι και εγώ με όλες μου τις δυνάμεις, προκειμένου η πόλη μου να συνεχίσει την ασυμβίβαστη πορεία της.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ