Σάββατο 9 Μάρτη 2019 - Κυριακή 10 Μάρτη 2019
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 20
ΙΣΧΥΡΟ ΚΚΕ ΠΑΝΤΟΥ
Ανδρέας ΚΟΛΛΙΑΡΑΚΗΣ

Ποιητής, πρώην υποψήφιος βουλευτής Αττικής με την ΑΝΤΑΡΣΥΑ. Υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τη «Λαϊκή Συσπείρωση» Βάρης - Βούλας - Βουλιαγμένης

Το ΚΚΕ, στα 100 και πλέον χρόνια συνεχούς παρουσίας του, έχει επιδείξει μέσα από τους αγώνες του ότι είναι μια σταθερή, συνεπής και πρωτοπόρα δύναμη. Η Ιστορία του ΚΚΕ ταυτίζεται με την Ιστορία του εργατικού και λαϊκού κινήματος στην Ελλάδα.

Σήμερα θεωρώ ακόμα πιο σημαντική τη στήριξη και την ενίσχυση του ΚΚΕ με κάθε τρόπο, εκλογικά και κινηματικά, απέναντι στις επιθέσεις του κεφαλαίου, του ιμπεριαλισμού και των εκπροσώπων τους.

Προσωπικά υπήρξα μέλος της ΑΝΤΑΡΣΥΑ και υποψήφιος σε εθνικές εκλογές και με την «Αντικαπιταλιστική Ανατροπή», που στήριξε η ΑΝΤΑΡΣΥΑ σε περιφερειακές εκλογές.

Τοποθετήσεις και επιλογές της ΑΝΤΑΡΣΥΑ σε μια σειρά από κρίσιμα πολιτικά και κοινωνικά ζητήματα δεν με καλύπτουν.

Η συμπόρευσή μου με το ΚΚΕ είναι μια συνειδητή επιλογή, που φέρει μια μεγάλη ευθύνη και βρίσκει έκφραση τόσο μέσα από την παρουσία μου στο ψηφοδέλτιο της «Λαϊκής Συσπείρωσης» όσο και μέσα από μάχες στο κίνημα.

Σε ένα περιβάλλον όπου η κρίση του καπιταλισμού, οι αντιλαϊκές πολιτικές των αστικών κυβερνήσεων και οι προτάσεις των αστικών κομμάτων που προωθούν τα συμφέροντα ΕΕ - ΝΑΤΟ, ευνοούν τη «νεκρανάσταση» φασιστικών και ναζιστικών στοιχείων, οι κομμουνιστές είναι η μόνη λαϊκή αντιπολίτευση. Είναι ο πόλος αντίστασης, για κάθε άντρα, κάθε γυναίκα, για κάθε καταπιεσμένη φωνή.

Ισχυρό ΚΚΕ σημαίνει ισχυρή εργατική τάξη.

Ισχυρό ΚΚΕ σημαίνει λαϊκή αντεπίθεση.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ