Σάββατο 9 Μάρτη 2019 - Κυριακή 10 Μάρτη 2019
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 22
ΙΣΧΥΡΟ ΚΚΕ ΠΑΝΤΟΥ
Συγκεντρώσεις και περιοδείες στην Αττική

Την Τρίτη 12 Μάρτη:

-- Στις 6.30 π.μ., ο Γιάννης Πρωτούλης, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ και υποψήφιος περιφερειάρχης Αττικής, θα επισκεφτεί τους εργαζόμενους στο Γκαράζ του δήμου Ν. Ιωνίας.

-- Στις 8 π.μ., η Χριστίνα Δολιανίδη, υποψήφια δήμαρχος Μοσχάτου - Ταύρου, θα επισκεφθεί τους εργαζόμενους στο Πάντειο Πανεπιστήμιο.

-- Στις 12 μ., ο Γιώργος Στεφανάκης, μέλος της ΕΠ της ΚΟ Αττικής, θα επισκεφθεί το εργοτάξιο της «Orbit» (Κηφισίας & Λασκαρίδου) για να συζητήσει με τους εργαζόμενους.

Την Τετάρτη 13 Μάρτη:

-- Στις 6 π.μ., ο Γιάννης Πρωτούλης και ο Ανδρέας Καραβίδας, υποψήφιος δήμαρχος Ζωγράφου, θα επισκεφτούν τους εργάτες του δήμου Ζωγράφου.

-- Στις 2 μ.μ., ο Νίκος Σοφιανός, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ και υποψήφιος δήμαρχος Αθήνας, θα επισκεφτεί το σχολικό συγκρότημα της Γκράβας.

-- Στις 5 μ.μ., ο Γιάννης Πρωτούλης θα επισκεφτεί το ΙΕΚ της Σιβιτανιδείου.

-- Στις 10 π.μ., η Διαμάντω Μανωλάκου, μέλος της ΚΕ, βουλευτής και υποψήφια δήμαρχος Πειραιά, θα επισκεφθεί τη ναυτιλιακή εταιρεία «MSC Service Center», στον Πειραιά, για να συζητήσει με τους εργαζόμενους.

-- Στις 7 μ.μ., στον Αγ. Νικόλαο Αχαρνών, στο cafe OASIS (Μ. Βόδα & Νιόβης), θα μιλήσει ο Νίκος Σοφιανός.

-- Στη 1 μ.μ., ο Ηλίας Σταμέλος, δήμαρχος Καισαριανής και εκ νέου υποψήφιος με τη «Λαϊκή Συσπείρωση», θα επισκεφθεί το ξενοδοχείο «Divani Caravel» για να συζητήσει με τους εργαζόμενους.

-- Στις 4.30 μ.μ., στην αίθουσα της Ενωσης Λογιστών (Κάνιγγος 27, 5ος όρ.), ο Σπύρος Μπότσης, μέλος του Γραφείου της ΕΠ Αττικής, θα μιλήσει σε συγκέντρωση εφοριακών του υπουργείου Οικονομικών.

-- Στις 7 μ.μ., στην αίθουσα του Εργατικού Κέντρου Ελευσίνας (Χαριλάου 28), θα μιλήσει ο Κώστας Κώνστας, υποψήφιος δήμαρχος Ελευσίνας. Θα παρουσιαστεί τμήμα του ψηφοδελτίου της «Λαϊκής Συσπείρωσης».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ