Πέμπτη 21 Μάρτη 2019
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 10
2019 ΤΟΠΙΚΕΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ
Δραστηριότητα ΚΟ του ΚΚΕ για τις εκλογές
Στην Κεντρική Μακεδονία

Ο Σωτήρης Αβραμόπουλος, υποψήφιος περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, και ο Σωτήρης Ζαριανόπουλος, υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης, θα επισκεφθούν: Σήμερα Πέμπτη, στις 8 π.μ., το Ψυχιατρικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης. Αύριο, Παρασκευή, στις 11 π.μ., τις εγκαταστάσεις του Οργανισμού Αστικών Συγκοινωνιών Θεσσαλονίκης (ΟΑΣΘ).

Το Σάββατο 23 Μάρτη, στις 7 μ.μ.. στη Νέα Μηχανιώνα (αίθουσα της Καψαλακείου Πολιτιστικής Στέγης), θα μιλήσει η Κωνσταντίνα Μώραλη, υποψήφια δήμαρχος Θερμαϊκού.

Σε άλλες περιοχές

Σήμερα, Πέμπτη:

-- Στις 9.30 μ.μ., ο Δημήτρης Παπατολίδης, μέλος της ΚΕ και υποψήφιος περιφερειάρχης Ανατολικής Μακεδονίας - Θράκης, θα περιοδεύσει στη Δράμα, στο Κέντρο Υγείας Παρανεστίου. Στις 11 π.μ. θα περιοδεύσει στο Φράγμα του Θησαυρού, όπου θα συναντηθεί με εκπροσώπους της διοίκησης και στις 11.30 π.μ. θα μιλήσει με τους εργαζόμενους. Στην Ξάνθη, στις 7 μ.μ., θα μιλήσει σε εκδήλωση - ημερίδα της ΤΕ Ξάνθης του ΚΚΕ και του ΤΣ Ξάνθης της ΚΝΕ, στο Πολυτεχνείο (αίθουσα Α).

-- Στις 7 μ.μ. στην Ερμιόνη (κατάστημα «Casa Di Pizza») θα μιλήσουν ο Νίκος Γόντικας, υποψήφιος περιφερειάρχης Πελοποννήσου και μέλος της ΕΠ Πελοποννήσου του ΚΚΕ, και ο Βασίλης Πετρίδης, υποψήφιος δήμαρχος στο δήμο Ερμιονίδας.

-- Ο Μανώλης Συντυχάκης, βουλευτής του ΚΚΕ και υποψήφιος περιφερειάρχης Κρήτης, θα περιοδεύσει στο Ηράκλειο, στους σταθμούς της Πυροσβεστικής σε ΒΙΠΕ και Οαση και στη ΔΕΥΑΗ. Στις 7 μ.μ., θα μιλήσει στο Τεφέλι (καφενείο «Βουγιούκα»).

-- Στη 1.30 μ.μ., η «Λαϊκή Συσπείρωση» δήμου Μυτιλήνης διοργανώνει συνέντευξη Τύπου στο ξενοδοχείο «Λέσβιον», όπου θα παρουσιαστεί ένα μεγάλο μέρος του ψηφοδελτίου της.

Αύριο, Παρασκευή:

-- Ο Δ. Παπατολίδης θα συναντηθεί με το ΔΣ του Σωματείου Εργαζομένων στο Γενικό Νοσοκομείο Κομοτηνής, θα περιοδεύσει και θα συνομιλήσει με τους εργαζόμενους. Θα συναντηθεί με το ΔΣ του Συλλόγου Υπαλλήλων ΠΕ Ροδόπης, θα περιοδεύσει και θα συνομιλήσει με τους εργαζόμενους.

-- Ο Νίκος Καραθανασόπουλος, μέλος της ΚΕ και υποψήφιος περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας, θα περιοδεύσει στις 9 π.μ. στο Νοσοκομείο Αμαλιάδας, στις 10.30 π.μ. στο Γενικό Νοσοκομείο Πύργου, στη 1 μ.μ. στο ΓΟΕΒ. Στις 2.30 μ.μ. θα δώσει συνέντευξη Τύπου στην αίθουσα της ΠΕΔ, όπου θα παρουσιάσει μέρος των υποψήφιων περιφερειακών συμβούλων για την περιφερειακή ενότητα Ηλείας.

-- Στις 7 μ.μ., ο Τάσος Τσιαπλές, μέλος της ΚΕ και υποψήφιος περιφερειάρχης Θεσσαλίας, θα μιλήσει σε συγκέντρωση στο Βελεστίνο, μαζί με τον υποψήφιο δήμαρχο Ρήγα Φεραίου, Αποστόλη Παπαϊωάννου.

-- Στις 7 μ.μ., στην Επίδαυρο (καφέ «Praxis»), θα μιλήσουν ο Νίκος Γόντικας και ο Ναπολέων Μπουρδάκος, υποψήφιος δήμαρχος Επιδαύρου.

-- Το Σάββατο 23 Μάρτη, στις 6.30 μ.μ., στο Πνευματικό Κέντρο του δήμου Λουτρακίου - Περαχώρας - Αγίων Θεοδώρων (Κολοκοτρώνη 17), η «Λαϊκή Συσπείρωση» πραγματοποιεί εκδήλωση με ομιλητές τον Ν. Γόντικα και τον Χρ. Ασημακόπουλο, υποψήφιο δήμαρχο Λουτρακίου - Περαχώρας - Αγίων Θεοδώρων. Θα παρουσιαστούν και οι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ