Πέμπτη 21 Μάρτη 2019
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 15
2019 ΤΟΠΙΚΕΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ
ΤΡΙΚΑΛΑ
Παρουσιάστηκαν οι πρώτοι υποψήφιοι περιφερειακοί σύμβουλοι της «Λαϊκής Συσπείρωσης»

Ο Τ. Τσιαπλές με υποψηφίους της «Λαϊκής Συσπείρωσης»
Ο Τ. Τσιαπλές με υποψηφίους της «Λαϊκής Συσπείρωσης»
Μέσα σε αγωνιστική ατμόσφαιρα, στην κατάμεστη αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου Τρικάλων, πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 19/3 η παρουσίαση του μεγαλύτερου μέρους των υποψήφιων περιφερειακών συμβούλων της «Λαϊκής Συσπείρωσης» στα Τρίκαλα. Την παρουσίαση έκανε ο Τάσος Τσιαπλές, υποψήφιος περιφερειάρχης Θεσσαλίας, ενώ αριθμό νέων υποψήφιων δημοτικών συμβούλων - το μεγαλύτερο μέρος είχε παρουσιαστεί σε προηγούμενη εκδήλωση - παρουσίασε ο Γιώργος Καΐκης, υποψήφιος δήμαρχος Τρικκαίων.

Μιλώντας στην εκδήλωση ο Τάσος Τσιαπλές ανέδειξε την ανάγκη «κανείς να μην παραπλανηθεί ξανά από τα όσα απατηλά λένε η κυβέρνηση, τα κόμματα του κεφαλαίου, τα στελέχη τους στην Περιφέρεια Θεσσαλίας και στους δήμους, ότι τέλειωσαν τα μνημόνια, ότι με την καπιταλιστική ανάπτυξη και τη μεγαλύτερη εμπλοκή της χώρας μας στους ιμπεριαλιστικούς ανταγωνισμούς θα αλλάξει η ζωή του λαού προς το καλύτερο, ούτε να αποδεχθεί να ζει με τα ψίχουλα που μοιράζουν προεκλογικά αυτοί που κλέβουν τα "καρβέλια" από το λαό, για να στηρίζουν το μεγάλο κεφάλαιο».

Κάλεσε κάθε εργάτη, αγρότη, αυτοαπασχολούμενο, άνεργο, συνταξιούχο, νέο και νέα, που εξαπατήθηκε από τον ΣΥΡΙΖΑ, «να μη γυρίσει στη ΝΔ ή στο ΠΑΣΟΚ, να μη σκορπίσει τη δυσαρέσκειά του σε διάφορες οπορτουνιστικές δυνάμεις, ανώδυνες για το σύστημα, να μην ξεγελαστεί από τον ψευτοπατριωτισμό και το δήθεν αντισυστημικό προφίλ της ναζιστικής, εγκληματικής Χρυσής Αυγής».


«Τους καλούμε - είπε - τώρα σε συμπόρευση με τη "Λαϊκή Συσπείρωση" και το ΚΚΕ, σε όλες τις κάλπες και στους αγώνες, για να καταδικαστεί η αντιλαϊκή πολιτική κυβερνήσεων, ΕΕ, Περιφέρειας και δήμων, για να περάσουμε στην αντεπίθεση, διεκδικώντας την ικανοποίηση των λαϊκών αναγκών».

Στον χαιρετισμό του ο Γιώργος Καΐκης αναφέρθηκε στα περί δήθεν «ανεξάρτητου ψηφοδελτίου» που πλασάρει ο νυν και εκ νέου υποψήφιος δήμαρχος, Δ. Παπαστεργίου, σημειώνοντας ότι σ' αυτό «συμπεριλαμβάνονται πασίγνωστα στελέχη της ΝΔ και ο ίδιος ο δήμαρχος κατέχει επίσημα θέση εκλεκτού αντιπροσώπου στα συνέδρια της ΝΔ», ενώ επισήμανε ότι «δεν πρέπει να ξεχνάμε βέβαια και τις δηλώσεις τοπικών βουλευτών και στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ που χαρακτήρισαν τον δήμαρχο αρκετά συνεργάσιμο, κάτι δηλαδή σαν "το διαβολικά καλό Τραμπ" του Τσίπρα στον Αμερικανό Πρόεδρο».

Σε ό,τι αφορά την προσπάθεια του υποψηφίου που στηρίζεται από το ΚΙΝΑΛ και τον ΣΥΡΙΖΑ να παρουσιάσει το δικό του ψηφοδέλτιο σαν δήθεν αντίπαλο δέος στη δημοτική αρχή, με τον κάλπικο αυτοπροσδιορισμό του δήθεν προοδευτικού, έθεσε το ερώτημα: «Αραγε, πόσο προοδευτικός μπορεί να είναι ένας συνδυασμός που περιλαμβάνει όλους τους αντιδημάρχους της δημοτικής αρχής Λάππα, αλλά και τον ίδιο τον πρώην δήμαρχο, που είχαν εκπληκτική στρατηγική σύμπλευση με τη δημοτική αρχή Παπαστεργίου; Πόσο προοδευτικός μπορεί να είναι ένας συνδυασμός που είναι ξεκάθαρο ότι θα ακολουθήσει τις γραμμές της αντιλαϊκής κυβερνητικής πολιτικής του ΣΥΡΙΖΑ;».

Οι πρώτοι υποψήφιοι περιφερειακοί σύμβουλοι που παρουσιάστηκαν στην εκδήλωση είναι:

Γιακίμοβα - Πολύζου Βέσελα, γιατρός. Θωμόπουλος Αποστόλης, πρόεδρος της Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων Τρικάλων. Κατσίβελος Γιώργος, πρόεδρος του Σωματείου Λογιστών και Βοηθών Λογιστών Ν. Τρικάλων. Λιατίφης Γιώργος, πρόεδρος Συνδικάτου Γάλακτος, Τροφίμων και Ποτών Τρικάλων. Μπακάση Βάσω, νοσηλεύτρια στο Γενικό Νοσοκομείο Τρικάλων, μέλος του ΔΣ της ΟΓΕ. Ντούβλη Κλεόνη, γραμματέας Τομεακού Συμβουλίου Τρικάλων της ΚΝΕ. Πετράκη Ειρήνη, πρόεδρος του ΔΣ του Συλλόγου Γυναικών Ν. Τρικάλων (μέλος ΟΓΕ). Τάσιος Κωνσταντίνος, συνταξιούχος, δημοτικός σύμβουλος Τρικκαίων. Τσιάμης Θανάσης, οικονομολόγος - λογιστής, δραστηριοποιείται στην ΠΑΣΕΒΕ. Τσούβα Κωνσταντινιά (Ντίνα), εκπαιδευτικός - φιλόλογος.

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΘΕΜΑΤΑ
Κάλεσμα συμπόρευσης και αγώνα από τη μεγάλη συγκέντρωση (2019-05-24 00:00:00.0)
Ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ σε Τρίκαλα και Μυτιλήνη (2019-04-30 00:00:00.0)
Ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ στα Τρίκαλα (2019-04-25 00:00:00.0)
Ο Δ. Κουτσούμπας στα Τρίκαλα (2019-04-23 00:00:00.0)
Παρουσιάστηκαν οι υποψήφιοι για τις τοπικές εκλογές (2010-07-13 00:00:00.0)
Μηνύματα αισιοδοξίας (2002-09-24 00:00:00.0)

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ