Παρασκευή 24 Μάη 2019
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 13
ΙΣΧΥΡΟ ΚΚΕ ΠΑΝΤΟΥ
ΤΡΙΚΑΛΑ
Κάλεσμα συμπόρευσης και αγώνα από τη μεγάλη συγκέντρωση

Ο Γ. Καΐκης
Ο Γ. Καΐκης
Μαζική, με παλμό και ενθουσιασμό ήταν η κεντρική προεκλογική συγκέντρωση στην πλατεία Εθνικής Αντίστασης των Τρικάλων, στην οποία μίλησε ο Γιώργος Καΐκης, υποψήφιος δήμαρχος Τρικκαίων. Μια συγκέντρωση που έδωσε αποστομωτική απάντηση σε όσους θέλουν να αποφασίζουν για το λαό των Τρικάλων χωρίς αυτόν. Η δυναμική της συγκέντρωσης απέδειξε την αισιοδοξία και αποφασιστικότητα για ορμητική ισχυροποίηση της «Λαϊκής Συσπείρωσης» στα Τρίκαλα, στην Περιφέρεια Θεσσαλίας, του ΚΚΕ στις ευρωεκλογές.

Στη συγκέντρωση χαιρετισμό απηύθυναν η Γεωργία Καπέτη, υποψήφια περιφερειακή σύμβουλος, η Στέλλα Κρυμνιώτη, υποψήφια δημοτική σύμβουλος Τρικάλων, και η Ειρήνη Παπαδημητρίου, μαθήτρια Γ' Λυκείου στο 2ο ΕΠΑΛ Τρικάλων, υποψήφια στην Τοπική Κοινότητα Τρικκαίων. Η εκδήλωση έκλεισε με έναν πρωτότυπο τρόπο, με μια συναυλία ελεύθερη για όλους τους Τρικαλινούς, από τον πολύ αγαπητό καλλιτέχνη Μάκη Σεβίλογλου.

Ο Γιώργος Καΐκης, μιλώντας στους συγκεντρωμένους στην πλατεία - σύμβολο της πόλης, που έχει χτιστεί με τον ιδρώτα των κομμουνιστών, των ΕΑΜιτών και άλλων αγωνιστών του ΕΛΑΣ και του Δημοκρατικού Στρατού Ελλάδας, οι οποίοι ήταν πολιτικοί κρατούμενοι στις φυλακές Τρικάλων τη δεκαετία του 1950, τόνισε μεταξύ άλλων, αναφερόμενος στο προεκλογικό πολιτικό σκηνικό στο δήμο Τρικκαίων: «Επτά συνδυασμοί στο δήμο Τρικκαίων, δύο γραμμές όμως, δύο κόσμοι διαφορετικοί. Από τη μία αυτή των κομμουνιστών και συνεργαζόμενων μαζί τους και από την άλλη αυτή των εκπροσώπων των αστικών δυνάμεων. Και στον δήμο χορτάσαμε από σωτήρες, παλιούς και νέους υποψηφίους που εμφανίζονται ως δήθεν ανεξάρτητοι, ακηδεμόνευτοι, υπερκομματικοί, ότι ενδιαφέρονται μόνο για τα τοπικά, ότι έχουν όραμα και λύσεις για τα Τρίκαλα. Το λέμε καθαρά και ξάστερα: Οι φωνές των κομμάτων τους είναι οι φωνές των μνημονίων, των ματωμένων πλεονασμάτων και της συμμόρφωσης και εποπτείας της ΕΕ σε τοπικό επίπεδο, τίποτα λιγότερο, τίποτα περισσότερο»


Στη συνέχεια υπογράμμισε: «Τώρα είναι η ώρα να προχωρήσουμε μπροστά, για να δυναμώσει και να κυριαρχήσει το ρεύμα αλλαγής και αγώνα που εκφράζει η "Λαϊκή Συσπείρωση". Για μια πόλη, για συνοικίες και χωριά των ανθρώπων του μόχθου, αυτών που δίνουνε ζωή στο δήμο μας. Για τα Τρίκαλα των πολλών και όχι των λίγων και εκλεκτών».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ