Παρασκευή 24 Μάη 2019
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 15
ΙΣΧΥΡΟ ΚΚΕ ΠΑΝΤΟΥ
ΤΥΡΝΑΒΟΣ
Αισιόδοξο μήνυμα από την προεκλογική συγκέντρωση

Ο Τ. Τσιαπλές με τον Στ. Χατζηκράχτη
Ο Τ. Τσιαπλές με τον Στ. Χατζηκράχτη
Μήνυμα νίκης έστειλαν οι εκατοντάδες εργαζόμενοι, αγρότες, μικροί ΕΒΕ, νέοι και γυναίκες που συμμετείχαν στη μαζική και δυναμική κεντρική προεκλογική συγκέντρωση της «Λαϊκής Συσπείρωσης» που πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 20/5 στην κεντρική πλατεία του Τυρνάβου.

Στη συγκέντρωση κεντρικός ομιλητής ήταν ο Στέλιος Χατζηκράχτης, υποψήφιος δήμαρχος Τυρνάβου, ενώ χαιρέτισαν ο Τάσος Τσιαπλές, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και υποψήφιος περιφερειάρχης Θεσσαλίας και ο Ρίζος Μαρούδας, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και υποψήφιος ευρωβουλευτής του Κόμματος.

Μετά το τέλος των ομιλιών, ακολούθησε η παρουσίαση του συνδυασμού του ψηφοδελτίου της «Λαϊκής Συσπείρωσης» Τυρνάβου, αλλά και των υποψήφιων περιφερειακών συμβούλων που παρευρίσκονταν στη συγκέντρωση.

Ο Ρίζος Μαρούδας κάλεσε σε ενίσχυση του ΚΚΕ στην Ευρωβουλή, ώστε να δοθεί ένα ισχυρό μήνυμα ενάντια στην ΕΕ των μονοπωλίων, μήνυμα λαϊκής αντεπίθεσης, για να ανοίξει ο δρόμος για την αποδέσμευση, στην πάλη για μια Ελλάδα και Ευρώπη του σοσιαλισμού».

Ο Τάσος Τσιαπλές επισήμανε ότι το ΚΚΕ και η «Λαϊκή Συσπείρωση» πρωτοστάτησαν στην ανάπτυξη των εργατικών, αγροτικών, λαϊκών αγώνων, ανέδειξαν όλα τα λαϊκά προβλήματα στο Περιφερειακό Συμβούλιο, στη Βουλή και την Ευρωβουλή και διεκδίκησαν μέτρα στήριξης των εργαζομένων, των ανέργων, των μικρομεσαίων αγροτοκτηνοτρόφων και ΕΒΕ, των συνταξιούχων, της νεολαίας. «Το ΚΚΕ» - υπογράμμισε - «είναι η μόνη δύναμη που αγωνίζεται για ριζικές αλλαγές στο επίπεδο της εξουσίας και της οικονομίας προς όφελος της πλειοψηφίας του λαού και όχι των καπιταλιστών, με έξοδο από την ΕΕ και το ΝΑΤΟ. Τώρα μόνο μπροστά. Κάντε την πραγματική διαφορά, ρίξτε κόκκινο στο μαύρο της εκμετάλλευσης, στο μαύρο της μιζέριας, στο μαύρο του φασισμού και του συστήματος που τον ταΐζει».

Στην ομιλία του, ο Στέλιος Χατζηκράχτης αναφέρθηκε στα αποτελέσματα της αντιλαϊκής πολιτικής της δημοτικής αρχής του ΣΥΡΙΖΑ, στις παρεμβάσεις που έγιναν όλο το προηγούμενο διάστημα από τους εκλεγμένους της «Λαϊκής Συσπείρωσης» και στις διεκδικήσεις της για την επόμενη μέρα. Και κάλεσε σε ένταση της προσπάθειας, ώστε να πάρει ο συνδυασμός του ΚΚΕ ένα δυνατό προβάδισμα, να διεκδικήσει τη δημοτική αρχή.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ