Τρίτη 13 Ιούλη 2010
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 8
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΘΕΣΣΑΛΙΑ - «ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ»
Παρουσιάστηκαν οι υποψήφιοι για τις τοπικές εκλογές

Ο Βαγγέλης Μπούτας, υποψήφιος περιφερειάρχης Θεσσαλίας
Ο Βαγγέλης Μπούτας, υποψήφιος περιφερειάρχης Θεσσαλίας
Τους υποψήφιους αντιπεριφερειάρχες στους τέσσερις νομούς της Θεσσαλίας και τους υποψήφιους δημάρχους Λάρισας, Βόλου, Τρικάλων και Καρδίτσας, με τους συνδυασμούς της «Λαϊκής Συσπείρωσης», που στηρίζει το ΚΚΕ στις ερχόμενες τοπικές εκλογές, ανακοίνωσε η Επιτροπή Περιοχής Θεσσαλίας του Κόμματος, σε χτεσινή συνέντευξη Τύπου.

Τους υποψήφιους παρουσίασε ο Γ. Χαρίτος, γραμματέας της Επιτροπής Περιοχής Θεσσαλίας και μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ, ο οποίος αφού αναφέρθηκε στον αντιλαϊκό χαρακτήρα του σχεδίου «Καλλικράτης» και στα χαρακτηριστικά των εκλογών του Νοέμβρη, τόνισε: «Το αποτέλεσμα των τοπικών εκλογών πρέπει να αποτελέσει όπλο στον αγώνα του λαού για την καταδίκη της κυρίαρχης πολιτικής, πρέπει να ανοίξει το δρόμο της λαϊκής αντεπίθεσης». Και υπογράμμισε: «Το ΚΚΕ καλεί το λαό, τη νεολαία και τις γυναίκες της Θεσσαλίας να δώσουν αποφασιστικά δύναμη στα ψηφοδέλτια της "Λαϊκής Συσπείρωσης"».

Πρόσφατα, το ΚΚΕ ανακοίνωσε ότι ο Βαγγέλης Μπούτας, μέλος της ΚΕ, αγροτοσυνδικαλιστής, θα είναι υποψήφιος περιφερειάρχης Θεσσαλίας με το συνδυασμό της «Λαϊκής Συσπείρωσης», ενώ οι υποψήφιοι αντιπεριφερειάρχες για τους 4 θεσσαλικούς νομούς και υποψήφιοι δήμαρχοι για τους δήμους των πρωτευουσών των νομών Λάρισας, Βόλου, Τρικάλων, Καρδίτσας, που ανακοινώθηκαν χτες, είναι:

1. ΜΑΡΙΑ ΓΑΒΑΛΑ, υποφήφια αντιπεριφερειάρχης Λάρισας

Μέλος της Επ. Περιοχής Θεσσαλίας του ΚΚΕ. Δικηγόρος, γεννήθηκε στη Λάρισα όπου και κατοικεί, 34 ετών.

2. ΝΙΚΟΣ ΓΚΑΤΖΗΣ, υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης Μαγνησίας

Μέλος της ΝΕ Μαγνησίας του ΚΚΕ, συνταξιούχος. Υποψήφιος δήμαρχος Βόλου δύο φορές και δημοτικός σύμβουλος για πέντε τετραετίες. Βουλευτής Μαγνησίας του ΚΚΕ από το 1996 έως το 2009.

Ο Νίκος Γκατζής, υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης Μαγνησίας
Ο Νίκος Γκατζής, υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης Μαγνησίας
3. ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΚΡΑΝΙΑΣ του Γεωργίου, υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης Καρδίτσας

Πολιτικός Μηχανικός ΤΕ. Υπάλληλος ΟΤΕ. Ετος γέννησης 1956. Γραμματέας ΠΕΤ-ΟΤΕ Καρδίτσας. Μέλος του ΔΣ του Εργατικού Κέντρου Καρδίτσας. Μέλος της Γραμματείας Καρδίτσας του ΠΑΜΕ.

4. ΒΑΣΩ ΜΠΑΚΑΣΗ του Ηλία, υποψήφια αντιπεριφερειάρχης Τρικάλων

Γεννήθηκε το 1963 στο Μέλιγο Τρικάλων. Μέλος της ΕΠ Θεσσαλίας του ΚΚΕ. Υποψήφια βουλευτής του ΚΚΕ από το 2001 και μέλος της Γραμματείας Ν. Τρικάλων του ΠΑΜΕ. Είναι νοσηλεύτρια (ΤΕ) και εργάζεται στο Γεν. Νοσοκομείο Τρικάλων.

Οι υποψήφιοι δήμαρχοι

1. ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΑΡ. ΛΑΜΠΡΟΥΛΗΣ, υποψήφιος δήμαρχος Λάρισας

Γεννήθηκε στη Λάρισα το 1965. Μέλος της ΝΕ Λάρισας του ΚΚΕ. Ιατρός Πνευμονολόγος, Επιμελητής Α΄ στο ΓΝΛ, δημοτικός σύμβουλος Δήμου Λαρισαίων. Μέλος ΔΣ Ιατρικού Συλλόγου Λάρισας. Μέλος ΔΣ της ΕΙΝΚΥΠ, μέλος ΔΣ ΓΝΛ.

2. ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΝΑΝΟΣ του Γεωργίου, υποψήφιος δήμαρχος Βόλου

Μέλος της ΕΠ Θεσσαλίας του ΚΚΕ, βουλευτής Μαγνησίας. Γεννημένος το 1960 στο Βόλο. Ηλεκτρολόγος Μηχανικός ΤΕ, υπάλληλος ΔΕΗ. Μέλος του ΔΣ της ΕΕΤΕΜ. Διατέλεσε νομαρχιακός σύμβουλος Μαγνησίας από το 1996 έως το 2009. Διατέλεσε πρόεδρος του συνδικάτου ηλεκτροτεχνιτών Μαγνησίας, πρόεδρος της ΕΤΕ-ΔΕΗ και μέλος της Διοίκησης του ΕΚΒ.

3. ΧΡΗΣΤΟΣ Α. ΤΕΓΟΣ, υποψήφιος δήμαρχος Καρδίτσας

Καθηγητής Μαθηματικών. Δήμαρχος Καρδίτσας για 2 τετραετίες (1996-2006). Σήμερα είναι επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας στο Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Καρδίτσας, γενικός γραμματέας του ΔΣ της ΤΕΔΚ Ν. Καρδίτσας, εκπρόσωπος της ΔΑΣ στο ΔΣ της ΚΕΔΚΕ.

4. ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΪΚΗΣ του Ευαγγέλου, υποψήφιος δήμαρχος Τρικάλων

Γεννήθηκε το 1963 στα Τρίκαλα. Μέλος της ΕΠ Θεσσαλίας του ΚΚΕ. Εκλεγμένος δημοτικός σύμβουλος στο Δήμο Τρικκαίων από το 2002 με την παράταξη της ΔΑΣ. Είναι καθηγητής Φυσικής Αγωγής.


Ο Βασίλης Κρανιάς, υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης Καρδίτσας
Ο Βασίλης Κρανιάς, υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης Καρδίτσας

Η Βάσω Μπακάση, υποψήφια αντιπεριφερειάρχης Τρικάλων
Η Βάσω Μπακάση, υποψήφια αντιπεριφερειάρχης Τρικάλων

Η Μαρία Γαβαλά, υποψήφια αντιπεριφερειάρχης Λάρισας
Η Μαρία Γαβαλά, υποψήφια αντιπεριφερειάρχης Λάρισας

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ