Τρίτη 13 Ιούλη 2010
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 6
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΟΙΚΟΔΟΜΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ
Ημερίδα μεθαύριο για την Υγιεινή και την Ασφάλεια

Στις 22 Ιούλη θα γίνει το πανελλαδικό συλλαλητήριο στην Αθήνα

Εντείνει τη δραστηριότητά της η Ομοσπονδία Οικοδόμων και Συναφών Επαγγελμάτων Ελλάδας, μπροστά στα όλο και αυξανόμενα προβλήματα των εργαζομένων του κλάδου για να αντιμετωπίσει την καταστροφική πολιτική κεφαλαίου - κυβέρνησης σε βάρος των εργαζομένων του κλάδου, και όχι μόνο.

Μεθαύριο, λοιπόν, Πέμπτη 15 Ιούλη, πραγματοποιεί ημερίδα με θέμα «Η υγεία και η ασφάλεια των εργαζομένων: Ενα διαρκές έγκλημα στο βωμό της κερδοφορίας του κεφαλαίου», στο ξενοδοχείο «Νοβοτέλ» (Μιχαήλ Βόδα 4), στις 7 το απόγευμα. Οπως σημειώνεται σε σχετικό δελτίο Τύπου, θα συζητηθούν θέματα όπως: οι συνθήκες εργασίας, τα εργατικά ατυχήματα και οι επαγγελματικές ασθένειες στον κλάδο των κατασκευών, οι κοινωνικές και πολιτικές προϋποθέσεις για την προστασία της υγείας και της ζωής των εργαζομένων.

Ταυτόχρονα, διοργανώνει πανελλαδικό συλλαλητήριο για την ανεργία, την Πέμπτη 22 Ιούλη, με συγκέντρωση στην πλατεία Κάνιγγος, στις 10 π.μ. Οι οικοδόμοι και οι εργαζόμενοι στις κατασκευές, απαιτούν άμεσα μέτρα για την ανακούφιση των ανέργων και μέτρα για την αναθέρμανση της οικοδομικής δραστηριότητας προς όφελος των εργαζομένων και των άλλων λαϊκών στρωμάτων.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ