Τετάρτη 3 Απρίλη 2019
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 8
ΙΣΧΥΡΟ ΚΚΕ ΠΑΝΤΟΥ
«ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ» ΔΗΜΟΥ ΑΘΗΝΑΣ
Παρουσίαση των υποψήφιων δημοτικών και κοινοτικών συμβούλων

Ο Νίκος Σοφιανός, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ και υποψήφιος δήμαρχος Αθήνας, θα παρουσιάσει το σύνολο των υποψήφιων δημοτικών και κοινοτικών συμβούλων με τη «Λαϊκή Συσπείρωση» στο δήμο της Αθήνας, τη Δευτέρα 8 Απρίλη στις 12.30 μ.μ.

Η εκδήλωση παρουσίασης των υποψηφίων θα πραγματοποιηθεί στο Θέατρο «Τζένη Καρέζη» (Ακαδημίας 3).

Σήμερα σε Θεσσαλονίκη και Δυτική Ελλάδα

Σε συνέντευξη Τύπου για την παρουσίαση του μεγαλύτερου μέρους των υποψήφιων δημοτικών συμβούλων καλεί η «Λαϊκή Συσπείρωση» δήμου Θεσσαλονίκης, σήμερα Τετάρτη στις 11.30 π.μ., στην αίθουσα εκδηλώσεων της Κεντρικής Βιβλιοθήκης του δήμου Θεσσαλονίκης (Εθνικής Αμύνης 27). Θα μιλήσει ο υποψήφιος δήμαρχος Σωτήρης Ζαριανόπουλος και θα ακολουθήσουν παρεμβάσεις υποψήφιων δημοτικών συμβούλων.

Σήμερα Τετάρτη στις 7 μ.μ., στην Πάτρα, στην αίθουσα του ΤΕΕ (Τριών Ναυάρχων 40), θα παρουσιαστούν οι υποψήφιοι της «Λαϊκής Συσπείρωσης» για την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας. Θα μιλήσει ο Νίκος Καραθανασόπουλος, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ, βουλευτής Αχαΐας και υποψήφιος περιφερειάρχης. Χαιρετισμό θα απευθύνει ο δήμαρχος Πατρέων και εκ νέου υποψήφιος με τη «Λαϊκή Συσπείρωση», Κώστας Πελετίδης.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ