Τετάρτη 3 Απρίλη 2019
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 6
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Δραστηριότητα ΚΟ του ΚΚΕ για τις εκλογές
Συγκεντρώσεις και περιοδείες στην Αττική

Σήμερα Τετάρτη:

-- Στις 9 π.μ., ο Νίκος Σοφιανός, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ και υποψήφιος δήμαρχος Αθήνας, θα επισκεφθεί το 6ο ΕΠΑΛ, στους Αμπελόκηπους, και θα συζητήσει με τους εκπαιδευτικούς. Στις 10.40 π.μ., θα επισκεφθεί το 18ο Δημοτικό Σχολείο & 56ο Γυμνάσιο, επίσης στους Αμπελόκηπους.

-- Στις 6.30 μ.μ., ο Νίκος Σοφιανός θα συζητήσει με τους περίοικους του Πεδίου του Αρεως, σε μια πρωτοβουλία του Συλλόγου της περιοχής, «Αθηνά», στο «Alsos Lounge Cafe» (πλατεία Πρωτομαγιάς).

-- Στις 7 μ.μ., σε εκδήλωση για την παρουσίαση των υποψηφίων της «Λαϊκής Συσπείρωσης» δήμου Βάρης - Βούλας - Βουλιαγμένης, στην αίθουσα «Ιωνία» (δίπλα από το δημαρχείο), θα μιλήσει ο Κώστας Πασακυριάκος, υποψήφιος δήμαρχος.

Αύριο Πέμπτη, στις 11.30 π.μ., ο Νίκος Σοφιανός θα πραγματοποιήσει περιοδεία στην Εθνική Λυρική Σκηνή. Στις 7 μ.μ., θα συναντηθεί με τη διοίκηση του συλλόγου ρακοσυλλεκτών «Ο Ερμής».

Την Κυριακή 7 Απρίλη:

-- Στις 11 π.μ., στο Γαλάτσι, στο Πολιτιστικό Κέντρο «Καμίνι» θα γίνει παρουσίαση των υποψηφίων της «Λαϊκής Συσπείρωσης», με ομιλητές τον Γιάννη Πρωτούλη, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ και υποψήφιο περιφερειάρχη Αττικής, και τον Γρηγόρη Χαραλαμπίδη, υποψήφιο δήμαρχο Γαλατσίου.

-- Στις 11 π.μ., σε συζήτηση - σύσκεψη στο Πολιτιστικό Κέντρο Πετρούπολης (Εθνικής Αντιστάσεως 61) θα μιλήσει ο Βαγγέλης Σίμος, δήμαρχος Πετρούπολης και εκ νέου υποψήφιος με τη «Λαϊκή Συσπείρωση».

-- Στις 11 π.μ., σε σύσκεψη στο Καματερό, στο καφενείο στον Ατταλο (Παπάγου 91), θα μιλήσει ο Θοδωρής Σκολαρίκος, μέλος της ΕΠ της ΚΟ Αττικής του ΚΚΕ και υποψήφιος δήμαρχος Αγίων Αναργύρων-Καματερού.

Σε άλλες περιοχές

Αύριο Πέμπτη:

-- Ο Δημήτρης Παπατολιδης, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και υποψήφιος περιφερειάρχης Ανατολικής Μακεδονίας - Θράκης, θα περιοδεύσει στις 10 π.μ. στο Γενικό Νοσοκομείο Καβάλας, μαζί με τον Χρήστο Ποτόλια, υποψήφιο δήμαρχο Καβάλας.

-- Στις 2 μ.μ., στο ΤΕΙ Λάρισας (Κυλικείο), θα μιλήσει ο Κώστας Θεοδωρόπουλος, μέλος του ΚΣ της ΚΝΕ.

Την Παρασκευή 5 Απρίλη:

-- Ο Δημήτρης Παπατολίδης στις 10 π.μ. θα περιοδεύσει στο Δασαρχείο της Δράμας, μαζί με τον Γιώργο Μήτρου, υποψήφιο δήμαρχο Δράμας. Στις 12 μ. θα περιοδεύσει στην Πυροσβεστική Υπηρεσία Δράμας.

-- Στις 6 μ.μ., στο Θόλο του Πανεπιστημίου Βόλου θα μιλήσει ο Θοδωρής Κωτσαντής, μέλος του Γραφείου του ΚΣ της ΚΝΕ και Γραμματέας του Συμβουλίου Περιοχής Λάρισας.

Την Κυριακή 7 Απρίλη:

-- Στη Βόνιτσα, στην αίθουσα του δημαρχείου, σε εκδήλωση παρουσίασης των υποψηφίων της «Λαϊκής Συσπείρωσης» θα μιλήσουν ο Νίκος Καραθανασόπουλος, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ, βουλευτής του Κόμματος και υποψήφιος περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας, και ο Νώντας Μωραΐτης, υποψήφιος δήμαρχος Ακτίου - Βόνιτσας.

-- Στις 11 π.μ., ο Δημήτρης Παπατολίδης θα μιλήσει στην εκδήλωση παρουσίασης του ψηφοδελτίου της «Λαϊκής Συσπείρωσης» Προσοτσάνης Δράμας, στο δημαρχείο.

Τη Δευτέρα 8 Απρίλη, στις 8 μ.μ., στο Καστέλι, στην αίθουσα εκδηλώσεων του δημαρχείου θα παρουσιαστούν οι υποψήφιοι της «Λαϊκής Συσπείρωσης» δήμου Κισσάμου, με ομιλητές τον Μανώλη Συντυχάκη, βουλευτή του ΚΚΕ και υποψήφιο περιφερειάρχη Κρήτης, και τον Γιώργο Φραγκιουδάκη, υποψήφιο δήμαρχο Κισσάμου.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ