Πέμπτη 4 Απρίλη 2019
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 4
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Σταμάτησε να σκορπάει το θάνατο... για να καθαρίσει το πάρκο

Σε επιστολή του σχετικά με την παρουσία του αντιτορπιλικού των ΗΠΑ USSROM στη Ρόδο και για τις «κοινωνικές» δράσεις του πληρώματος με τη δημοτική αρχή, σμηνίτης μάς γράφει:

«Η πραγματική "κοινωνική προσφορά" του αντιτορπιλικού πλοίου USSROSS (DDGTM) του 6ου στόλου των ΗΠΑ ήταν οι 59 πύραυλοι "Τόμαχοκ" που εκτόξευσε εναντίον της αεροπορικής βάσης "Shayrat" της Συρίας την περασμένη άνοιξη.

Απ' όπου έχουν περάσει οι μακελάρηδες των ΗΠΑ και του ΝΑΤΟ έχουν αφήσει θάνατο, ξεριζωμό και προσφυγιά. Εχουν συμβάλει στην αλλαγή συνόρων με αίμα, ενώ έχουν γκριζάρει το Αιγαίο.

Την προσπάθεια να ξεπλύνουν τις ΗΠΑ φαίνεται να ενισχύει η δημοτική αρχή Ρόδου, βάζοντας μάλιστα το προσωπικό της Διεύθυνσης Καθαριότητας του δήμου να δουλεύει στο πλαίσιο του προγράμματος "Εθελοντικής και κοινωνικής προσφοράς του Ναυτικού των Ηνωμένων Πολιτειών".

Εχουν τεράστια ευθύνη η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ και η δημοτική αρχή της Ρόδου για την προώθηση της καμπάνιας των ΗΠΑ προκειμένου να διαμορφωθεί θετική γνώμη στη χώρα μας.

Ο λαός μας γνωρίζει πολύ καλά πόσο ειρηνευτική δύναμη είναι το ΝΑΤΟ. Οι επεμβάσεις του στη Μέση Ανατολή, στη Γιουγκοσλαβία και αλλού μιλούν από μόνες τους».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ