Πέμπτη 15 Νοέμβρη 2001
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 27
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
ΟΧΙ στην ποινικοποίηση των αγώνων

Την τρομοκρατική δικαστική δίωξη κατά των συνδικαλιστών της Ομοσπονδίας Οικοδόμων, του Συνδικάτου Οικοδόμων Αθήνας και στελεχών του ΠΑΜΕ για την κατάληψη του υπουργείου Εργασίας, «που έγινε μαζί με άλλους οικοδόμους την περίοδο των απεργιακών αγώνων για την υπεράσπιση της κοινωνικής ασφάλισης», καταγγέλλει σε ανακοίνωσή του το ΔΣ του Παραρτήματος του Συνδικάτου Οικοδόμων, Γαλατσίου - Λαμπρινής.

Ο τρομονόμος και τα κατασταλτικά μέτρα, σημειώνει το Παράρτημα, που παίρνει η κυβέρνηση ενάντια στο εργατικό κίνημα, που παλεύει για τη λύση των δίκαιων αιτημάτων της εργατικής τάξης, δε φοβίζουν τους οικοδόμους. Καταγγέλλουμε, συνεχίζει η ανακοίνωση, την κυβέρνηση και τους συνοδοιπόρους της, ΝΔ και ΣΥΝ, που αντί να λύσουν τα προβλήματα έχουν στο στόχαστρο στελέχη του ταξικού συνδικαλιστικού κινήματος.

Καταλήγοντας η ανακοίνωση, καλεί όλους τους εργαζόμενους σε συντονισμένο αγωνιστικό μέτωπο για κατοχύρωση και διεύρυνση των δικαιωμάτων μας. «Δηλώνουμε, πως οι οικοδόμοι θα είναι στην πρώτη γραμμή του αγώνα».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ