Πέμπτη 18 Απρίλη 2019
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 12
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΣΩΤΗΡΗΣ ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟΣ
Κάλεσμα σε νεολαίους για δυνατό μήνυμα αντίστασης με ισχυρό ΚΚΕ

Σε μία διαφορετική συζήτηση με νέους και νέες στο νέο κτίριο της Φιλοσοφικής του ΑΠΘ συμμετείχε ο υποψήφιος περιφερειάρχης με τη «Λαϊκή Συσπείρωση» στην Κεντρική Μακεδονία, Σωτήρης Αβραμόπουλος, το απόγευμα της Δευτέρας 15/4, μαζί με νεαρούς υποψήφιους δημοτικούς και περιφερειακούς συμβούλους.

Ο Σωτήρης Αβραμόπουλος ήρθε αντιμέτωπος με τις ερωτήσεις που θέτουν οι νέοι άνθρωποι μπροστά στις εκλογές και παρουσίασε τις θέσεις του ΚΚΕ και της «Λαϊκής Συσπείρωσης». Αναφέρθηκε εκτενώς στη σημασία των εκλογικών μαχών για τη νέα γενιά, τονίζοντας μεταξύ άλλων ότι η αποχή δεν βάζει κανένα εμπόδιο σε όσους έχουν βάλει στο στόχαστρο τα δικαιώματα και το μέλλον της. Εκανε αναφορά στο προπαγανδισμένο από τον ΣΥΡΙΖΑ δίπολο «πρόοδος - συντήρηση» και στη στρατηγική του σύγκλιση με τη ΝΔ, ενώ στάθηκε επίσης στο ζήτημα της πάλης ενάντια στην ακροδεξιά και τον φασισμό.

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον υπήρξε για τα ζητήματα της ανάπτυξης και της ανεργίας των νέων, τα προγράμματα της ΕΕ και τη «νεανική επιχειρηματικότητα», τα κονδύλια ΕΣΠΑ και το πώς αξιοποιούνται από την Περιφέρεια Κ. Μακεδονίας.

Ο Σ. Αβραμόπουλος κάλεσε τους νέους να ανεβάσουν τις απαιτήσεις τους από τη ζωή με βάση τις δυνατότητες της εποχής μας, αυτές δηλαδή που έχει διαμορφώσει η ανάπτυξη της τεχνολογίας και της επιστήμης. Η ενδιαφέρουσα συζήτηση έκλεισε με κάλεσμα προς τους νέους να κάνουν και δική τους υπόθεση την ισχυροποίηση του ΚΚΕ παντού, για να φτάσει σε Ελλάδα και Ευρώπη το μήνυμα της αντίστασης, της ελπίδας και της προοπτικής, για να μη χαθεί η ευκαιρία από χιλιάδες νέους αυτήν τη φορά με την ψήφο τους και τη συμμετοχή στον αγώνα να κάνουν την πραγματική διαφορά.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ