Τετάρτη 15 Μάη 2019
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 9
ΙΣΧΥΡΟ ΚΚΕ ΠΑΝΤΟΥ
ΕΥΟΣΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
Κάλεσμα στο λαό να γίνει πρωταγωνιστής των εξελίξεων

Στη συγκέντρωση της περασμένης Κυριακής μίλησε ο Κύριλλος Παπασταύρου, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Κυριακής 12 Μάη η προεκλογική συγκέντρωση του ΚΚΕ στην κεντρική πλατεία Ευόσμου. Στη συγκέντρωση μίλησε ο Κύριλλος Παπασταύρου, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ. Χαιρέτισαν ο Λεωνίδας Στολτίδης, υποψήφιος ευρωβουλευτής του ΚΚΕ, και ο Θανάσης Κοκονάς, υποψήφιος δήμαρχος Ευόσμου - Κορδελιού με τη «Λαϊκή Συσπείρωση».

Ο Κύριλλος Παπασταύρου μεταξύ άλλων στην ομιλία του αναφέρθηκε στον πρόσφατο αποπροσανατολιστικό καβγά που έχουν στήσει κυβέρνηση και αξιωματική αντιπολίτευση, χαρακτηρίζοντάς τον «παράσταση» την οποία ο λαός έχει παρακολουθήσει πολλές φορές, γνωρίζοντας και το «αντιλαϊκό της φινάλε». Τόνισε πως τα προεκλογικά μέτρα, που εξήγγειλε η κυβέρνηση, αποτελούν επί της ουσίας το άλλοθι για να συνεχίσει την αντιλαϊκή - αντεργατική πολιτική, αφήνοντας απείραχτο όλο το μνημονιακό πλαίσιο.

Κάλεσε τον λαό να απορρίψει το ρόλο του θεατή των αντιλαϊκών μέτρων χωρίς τέλος, που του επιφυλάσσουν όλα μαζί τα αστικά κόμματα, και να γίνει ο ίδιος πρωταγωνιστής των εξελίξεων και του αγώνα για τις σύγχρονες ανάγκες του, ενισχύοντας αποφασιστικά το ΚΚΕ παντού και στις επερχόμενες εκλογικές αναμετρήσεις.

Στον χαιρετισμό του, ο Θανάσης Κοκονάς τόνισε τον ξεκάθαρο πολιτικό χαρακτήρα των ερχόμενων δημοτικών και περιφερειακών εκλογών, αναδεικνύοντας τον ρόλο της Τοπικής Διοίκησης ως «μακρύ χέρι του κράτους». Επίσης, αντιπαρέθεσε τη στάση της «Λαϊκής Συσπείρωσης», που αποτελεί στην πράξη εργατική - λαϊκή αντιπολίτευση, με αυτή των εφαρμοστών της αντιλαϊκής πολιτικής στην Τοπική Διοίκηση.


Ο Λεωνίδας Στολτίδης αναφέρθηκε στις αρνητικές για τα λαϊκά συμφέροντα επιπτώσεις της πολιτικής που επιβάλλει η ΕΕ και διαχρονικά υλοποιούν οι αστικές κυβερνήσεις. Σημείωσε πως το πραγματικό δίλημμα για το λαό μπροστά στις κάλπες αποτελεί το αν θα συνεχίσει τον ίδιο δρόμο των θυσιών ή αν θα καταφέρει, ισχυροποιώντας το ΚΚΕ, να αλλάξει αποφασιστικά πορεία.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ