Πέμπτη 16 Μάη 2019
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 8
ΙΣΧΥΡΟ ΚΚΕ ΠΑΝΤΟΥ
ΚΟ ΑΤΤΙΚΗΣ ΤΟΥ ΚΚΕ
Καθημερινή πλατιά εξόρμηση από τα κεντρικά εκλογικά περίπτερα

Εκλογικό κέντρο λειτουργεί στην έδρα της ΚΟ Αττικής
Εκλογικό κέντρο λειτουργεί στην έδρα της ΚΟ Αττικής
Από δύο κεντρικά σημεία της Αθήνας, στην Ομόνοια και στο Θησείο (Ασωμάτων), όπου έχουν στηθεί τα κεντρικά προεκλογικά περίπτερα του ΚΚΕ, οργανώνεται καθημερινά μια πλατιά πολιτική εξόρμηση του Κόμματος.

Τα περίπτερα λειτουργούν αδιάκοπα όλη μέρα, με τα μέλη και τους φίλους του ΚΚΕ και της ΚΝΕ να διακινούν από εκεί τα προεκλογικά υλικά και τον «Ριζοσπάστη» και να συζητούν με εργαζόμενους και νεολαία για τις κάλπες της 26ης Μάη.

Εκλογικό κέντρο λειτουργεί επίσης στο ισόγειο της έδρας της ΚΟ Αττικής στην Αθήνα, στην Οδό Αχαρνών 241. Το εκλογικό κέντρο, στολισμένο με τις αφίσες, τα πανό, τα συνθήματα του Κόμματος, με τα οποία καλεί το λαό να κάνει την πραγματική διαφορά, να πει ένα «Δυνατό ΝΑΙ στο ΚΚΕ», υποδέχεται καθημερινά μέλη και οπαδούς για να προμηθευτούν τα προεκλογικά υλικά, να πληροφορηθούν για την εκλογική διαδικασία κ.ο.κ.

Παράλληλα, οι Οργανώσεις του Κόμματος και της ΚΝΕ προετοιμάζουν μια μεγάλη πανεξόρμηση το ερχόμενο Σαββατοκύριακο, μια βδομάδα πριν από τις κάλπες, βάζοντας στόχο να διακινηθεί πλατιά ο «Ριζοσπάστης», μαζί με το μοίρασμα των ψηφοδελτίων που θα φτάσουν σε δεκάδες χιλιάδες εργαζόμενους.


Θησείο
Θησείο

Ομόνοια
Ομόνοια

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ