Τετάρτη 26 Ιούνη 2019
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 16
ΕΚΛΟΓΕΣ ΙΟΥΛΗΣ 2019
ΕΥΑΝΘΙΑ ΡΟΥΤΖΟΥΝΗ
Σύγχρονη και προοδευτική είναι η ψήφος στο ΚΚΕ

Η Ευανθία Ρουτζούνη ανέφερε ότι οι Τηλεπικοινωνίες είναι ένας κλάδος όπου οι επιχειρηματικοί όμιλοι καταγράφουν τεράστια κερδοφορία, ωστόσο απαιτούν όλο και περισσότερες θυσίες από τους εργαζόμενους με ακόμα μεγαλύτερες μειώσεις στους μισθούς, με πλήρη αντικατάσταση της μόνιμης σταθερής εργασίας από μερική απασχόληση, εκ περιτροπής εργασία, ατομικές συμβάσεις κ.ο.κ.

«Η πραγματικότητα που ζούμε στον κλάδο των Τηλεπικοινωνιών διαψεύδει και τη "δίκαιη ανάπτυξη" του ΣΥΡΙΖΑ και τη "βιώσιμη ανάπτυξη" της ΝΔ γιατί το κέρδος των εργοδοτών και των ομίλων απαιτεί θυσίες διαρκείας με μεγαλύτερη ένταση στο βαθμό εκμετάλλευσης των εργαζομένων», ανέφερε.

«Ολοι τους - πρόσθεσε - ΣΥΡΙΖΑ, ΝΔ, ΚΙΝΑΛ/ΠΑΣΟΚ, υπερασπίζονται ως νέο και καινοτόμο το παραμύθι ότι είναι πρόοδος για τους εργαζόμενους η "ευελιξία", η κινητικότητα, η στοχοθεσία, αλλά με μισούς μισθούς, μισή ζωή. Εμείς λέμε στους εργαζόμενους: Δεν τους χρωστάμε. Μας χρωστούν! Γιατί εμείς είμαστε οι παραγωγοί του τεράστιου πλούτου που καρπώνονται μια χούφτα καπιταλιστές. Γι' αυτό δεν κάνουμε πίσω από τις ανάγκες μας. Με ισχυρό ΚΚΕ και ισχυρό εργατικό κίνημα μπορούμε να διεκδικήσουμε: Σταθερή δουλειά για όλους, δουλειά με δικαιώματα. Με μισθούς και συνθήκες δουλειάς που να εξασφαλίζουν την ικανοποίηση των σύγχρονων αναγκών μας, την υγεία και την ασφάλεια στην εργασία. Με σύγχρονα δικαιώματα, με ελεύθερο χρόνο. Σήμερα σύγχρονη και προοδευτική είναι η ψήφος που θα είναι η δύναμή μας την επόμενη μέρα μπροστά στους αγώνες για εργατικά - λαϊκά δικαιώματα».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ