Τετάρτη 26 Ιούνη 2019
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 8
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Συγκεντρώσεις ΚΟ του ΚΚΕ στην Αττική

Σήμερα, Τετάρτη:

-- Στις 8 μ.μ., ο Γιάννης Πρωτούλης, μέλος του ΠΓ της ΚΕ και υποψήφιος βουλευτής Δυτικού Τομέα, θα μιλήσει στο Καματερό, στην πλατεία.

-- Στις 8 μ.μ., ο Χρήστος Κατσώτης, μέλος της ΚΕ, βουλευτής και εκ νέου υποψήφιος στο Νότιο Τομέα, και ο Γιώργος Ροΐδης, υποψήφιος βουλευτής Επικρατείας του ΚΚΕ, θα μιλήσουν στον Ταύρο, στην πλατεία Ατταλείας.

-- Στις 8 μ.μ., στον Πειραιά (πλατεία Καλαβρύτων, Πηγάδα) θα μιλήσει η Ελπίδα Παντελάκη, μέλος της ΚΕ και υποψήφια στην Α' Πειραιά.

-- Στις 8.30 μ.μ., ο Νίκος Μαυροκέφαλος, μέλος της ΚΕ και υποψήφιος βουλευτής Επικρατείας, θα μιλήσει στου Ζωγράφου, στην πλατεία Γαρδένιας. Θα χαιρετίσει η Αγλαΐα Κυρίτση, υποψήφια βουλευτής Νότιου Τομέα.

-- Στις 8.30 μ.μ., ο Γιάννης Τασιούλας, μέλος της ΚΕ και υποψήφιος βουλευτής Δυτικού Τομέα, θα μιλήσει στην Κηπούπολη, στην πλατεία Αγίου Γεωργίου (Σικάγου).

-- Στις 8 μ.μ., ο Μανώλης Καραντούσας, μέλος της ΚΕ και υποψήφιος βουλευτής Δυτικού Τομέα, θα μιλήσει στο Αιγάλεω, στις Εργατικές Κατοικίες (Θεσσαλονίκης).

-- Στις 7.30 μ.μ. στη Νίκαια (πλατεία Παιδικής Στέγης) θα μιλήσει ο Νίκος Αμπατιέλος, μέλος της ΚΕ και υποψήφιος στη Β' Πειραιά.

-- Στις 8.30 μ.μ., η Λιάνα Κανέλλη, βουλευτής και εκ νέου υποψήφια στην Α' Αθήνας, θα μιλήσει στον Ν. Κόσμο, στην πλατεία Αγίου Σώστη. Θα χαιρετίσει ο Γιάννης Καραλής, υποψήφιος βουλευτής Α' Αθήνας.

-- Στις 8 μ.μ., η Εφη Χαλιού, υποψήφια στο Νότιο Τομέα, θα μιλήσει στην Ηλιούπολη, στην πλατεία Ανεξαρτησίας. Θα χαιρετίσει ο Αντώνης Δαβανέλος, υποψήφιος βουλευτής Νότιου Τομέα.

-- Στις 8 μ.μ., ο Χάρης Χουρδάκης, υποψήφιος βουλευτής Βόρειου Τομέα, θα μιλήσει στη Μεταμόρφωση, στην πλατεία Νέας Ζωής. Θα χαιρετίσει ο Χρήστος Κασίμης, υποψήφιος βουλευτής Βόρειου Τομέα.

-- Στις 8 μ.μ., ο Γιώργος Μαυρίκος, υποψήφιος βουλευτής Νότιου Τομέα, θα μιλήσει στη Ν. Σμύρνη, στην πλατεία. Θα χαιρετίσει η Νικολέτα Βλαβιανού, υποψήφια βουλευτής Νότιου Τομέα.

-- Στις 8.30 μ.μ., η Ελένη Μητικάρη, μέλος του Γραφείου του ΚΣ της ΚΝΕ και υποψήφια βουλευτής στην Α' Αθήνας, θα μιλήσει στο Κουκάκι, στην καφετέρια «Παντιέρα» (πεζόδρομος Γ. Ολυμπίου & Βεΐκου). Θα χαιρετίσει ο Στάθης Δρογώσης, υποψήφιος βουλευτής Α' Αθήνας.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ