Τρίτη 27 Νοέμβρη 2001
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 11
Στο στόχαστρο οι λαοί
ΟΓΕ
Την 1η Δεκέμβρη το Καραβάνι Ειρήνης

Καραβάνι Ειρήνης διοργανώνει η Ομοσπονδία Γυναικών Ελλάδας το Σάββατο, 1η Δεκέμβρη. Η ΟΓΕ καλεί όλες τις οργανώσεις του λαϊκού κινήματος σε αγωνιστικό συναγερμό, προκειμένου να υπάρξει μεγάλη συμμετοχή γυναικών σ' αυτήν την πανελλαδική αντιπολεμική κινητοποίηση.

Το πρόγραμμα των εκδηλώσεων του «καραβανιού» συμπεριλαμβάνει:

- Στις 12.30 άφιξη στη Λάρισα, στην πλατεία Λαού και πορεία μέχρι την πλατεία Ταχυδρομείου, όπου και θα πραγματοποιηθεί αντιπολεμική εκδήλωση.

- Στις 3 μ.μ. άφιξη στον Τύρναβο και μικρή στάση στην πλατεία Τυρνάβου.

- Αντιπολεμική εκδήλωση και επίδοση ψηφίσματος στο Στρατηγείο του ΝΑΤΟ, στις 4 μ.μ.

Η αναχώρηση για την Αθήνα θα γίνει στις 5 μ.μ.

Στη Θεσσαλονίκη

Οι Οργανώσεις Γυναικών Θεσσαλονίκης, μέλη της ΟΓΕ, οργανώνουν συμμετοχή στο Καραβάνι Ειρήνης Γυναικών και καλούν όλες τις τοπικές Επιτροπές Ειρήνης, τα σωματεία, την Αντιπολεμική Επιτροπή και άλλους μαζικούς και επαγγελματικούς φορείς της πόλης και του νομού να κινητοποιηθούν και να συνεργαστούν για την επιτυχία της κινητοποίησης.

Για δηλώσεις συμμετοχής κι άλλες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αποταθούν στις Αδαμίδου Σοφία, τηλ. 924.169 και Γραμματικοπούλου Δέσποινα, τηλ. 338.525-947.838.

  • Η Παναθηναϊκή Επιτροπή για τη Διεθνή Υφεση και Ειρήνη (ΠΕΔΥΕ), με ανακοίνωσή της, δηλώνει ότι θα πάρει μέρος στο Καραβάνι της Ειρήνης και καλεί τα μέλη να δηλώσουν συμμετοχή στα τηλέφωνα: 38.27303 - 38.43444

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ