Τρίτη 27 Νοέμβρη 2001
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 32
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Εκδηλώσεις αντιστασιακών
  • Η Αγωνιστική Πανδημοκρατική Ενότητα Λογοτεχνών -Συνεργαζομένων (ΑΠΕΛ-Σ), την Πέμπτη 29 Νοέμβρη 2001 στις 5 μ.μ. στην αίθουσα Συνεδρίων της ΕΕΛ (Ακαδημίας και Γενναδίου 8, 7ος όροφος), σε συνεργασία με την Πανελλήνια Ομοσπονδία Αντιστασιακών Οργανώσεων (ΠΟΑΟ) οργανώνει γιορταστική εκδήλωση για να τιμηθούν τα 60χρονα του ΕΑΜ και 55χρονα του ΔΣΕ. Επίσης θα απονεμηθούν οι τιμητικές διακρίσεις για τον 1ο Λογοτεχνικό Διαγωνισμό που προκήρυξε η ΠΟΑΟ.
  • Ο Δήμος Κορυδαλλού και το Τοπικό Παράρτημα της ΠΕΑΕΑ συνδιοργανώνουν αύριο Τετάρτη 28-11-01 στις 12 το μεσημέρι στην πλατεία Αγίου Γεωργίου Κορυδαλλού, τιμητική εκδήλωση για την επέτειο της Ανατίναξης της Γέφυρας του Γοργοπόταμου.
  • Η Επιτροπή Γυναικών της ΠΕΑΕΑ καλεί τις αγωνίστριες της Εθνικής Αντίστασης να πάρουν μέρος στο «ΚΑΡΑΒΑΝΙ ΤΗΣ ΕΙΡΗΝΗΣ», που οργανώνει η ΟΓΕ, την 1 Δεκεμβρίου 2001 στη Λάρισα, ενάντια στον πόλεμο που κήρυξαν οι ιμπεριαλιστές των ΗΠΑ. Η συγκέντρωση διαμαρτυρίας θα γίνει έξω από το Στρατηγείο του ΝΑΤΟ. Πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής στο τηλέφωνο της ΟΓΕ: 3629.460.
  • Το Παράρτημα Σταυρούπολης, Θεσσαλονίκης της ΠΕΑΕΑ διοργανώνει τον ετήσιο χορό του την Κυριακή 2-12-01 στις 8 μ.μ., στο κέντρο «ΤΣΑΚΝΑΝΤΥ» (τιμή πρόσκλησης, 3.300 δρχ.).

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ