Παρασκευή 6 Σεπτέμβρη 2019
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 6
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Συνεχίζεται η αντιπαράθεση στο ΚΙΝΑΛ

Κλιμακώνεται η αντιπαράθεση στο εσωτερικό του ΚΙΝΑΛ, με τη Φώφη Γεννηματά να διαμηνύει σε όσους εισηγούνται επιστροφή στο ΠΑΣΟΚ: «Καλή η νοσταλγία [...] αλλά με νοσταλγία δεν πάμε μπροστά». Σε συνέντευξή της στον ΣΚΑΪ, η επικεφαλής του Κινήματος Αλλαγής υπενθύμισε ότι στις εκλογές του 2015 το ΠΑΣΟΚ κατέρρευσε κοντά στο τέσσερα τοις εκατό, ενώ δημοσκοπικά είχε διολισθήσει ακόμα και υπό το όριο του τρία τοις εκατό.

Μπροστά στο συνέδριο του ΠΑΣΟΚ, δήλωσε ότι προσδοκά από όλους τους συμμετέχοντες να ενεργήσουν στο πνεύμα και στο πλαίσιο που έχει συμφωνηθεί σε προηγούμενα συνέδρια και που έχει θέσει την Χαριλάου Τρικούπη στην «καρδιά» του ΚΙΝΑΛ. «Να μην υπάρχει σύγχυση ή πισωγύρισμα», ανέφερε.

Για τις σε βάρος της επικρίσεις, σχολίασε σκωπτικά ότι δεν βλέπει «προοδευτική συμμαχία» απέναντί της, αλλά «διάφορους γυρολόγους και τυχοδιώκτες».

Ο Π. Γερουλάνος, πάντως, επανήλθε στην κριτική του και σε συνέντευξή του στον ρ/σ 104,6 δήλωσε πως «όταν κάποιος κάνει μια ομιλία για την 3η Σεπτέμβρη τού δίνεται μια τεράστια ευκαιρία να δείξει ένα σημείο στον ορίζοντα γύρω από το οποίο μπορεί να συσπειρώσει τις δυνάμεις της κεντροαριστεράς. Αυτό το σημείο, αυτό το όραμα, δεν το είχε η ομιλία της κ. Γεννηματά». Σημειώνοντας ότι αντί να είναι ενωτική αναφέρθηκε σε εσωκομματικές τριβές.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ