Παρασκευή 13 Σεπτέμβρη 2019
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 7
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ - ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΚΚΕ

Οι πολιτικές και οικονομικές εξελίξεις και οι θέσεις του ΚΚΕ ήταν το θέμα της πολύ ενδιαφέρουσας εκδήλωσης που διοργάνωσε χτες βράδυ η ΚΟ Κεντρικής Μακεδονίας του ΚΚΕ, στην αίθουσα «Αιμίλιος Ριάδης» στο χώρο της ΔΕΘ, με ομιλητή τον ΓΓ της ΚΕ του Κόμματος, Δημήτρη Κουτσούμπα, που πραγματοποιεί τριήμερη επίσκεψη στη Θεσσαλονίκη.

Η αίθουσα γέμισε ασφυκτικά από ανθρώπους κάθε ηλικίας, εργαζόμενους, επαγγελματίες, επιστήμονες, ενώ η εκδήλωση διατήρησε αμείωτο το ενδιαφέρον μέχρι τέλους. Μεταξύ άλλων παραβρέθηκαν ο Γ. Γκαντίδης, μέλος της ΚΕΘΑ, ο Γ. Λεοντιάδης, συγγραφέας - ιστορικός, η Ρένα Τηλικίδου, συνταξιούχος καθηγήτρια ΤΕΙ, ο Γ. Τσιλιγκιρίδης, καθηγητής ΑΠΘ στο τμήμα Μηχανολόγων - Μηχανικών, ο Θ. Τσουκαλάς, γιατρός, δημοτικός σύμβουλος Νάουσας, ο Γ. Μητσιάκος, μέλος ΔΕΠ Ιατρικής Σχολής, ο Ηλ. Κονδύλης, μέλος ΔΕΠ Ιατρικής Σχολής, ο Χρ. Δημάκης, επίκουρος καθηγητής στο τμήμα Ηλεκτρολόγων - Μηχανολόγων ΑΠΘ, ο Π. Ραδίσης, δικηγόρος, ο Στ. Βαλανάς, δικηγόρος, ο Β. Ματσιώρης, δικηγόρος, και ο Γ. Μαργαρίτης, καθηγητής στο Πολιτικό της Νομικής Σχολής στο Αριστοτέλειο.

Το άνοιγμα της εκδήλωσης έγινε από τον Γ. Γκιόκα, μέλος της ΚΕ και βουλευτή του ΚΚΕ. Παραβρέθηκαν ακόμα ο Κ. Παρασκευάς, μέλος του ΠΓ της ΚΕ, η Θεανώ Καπέτη, μέλος της ΚΕ και Γραμματέας της ΚΟ Κ. Μακεδονίας, καθώς και οι βουλευτές Θεσσαλονίκης του Κόμματος Γ. Δελής και Λ. Στολτίδης.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ