Τετάρτη 23 Οχτώβρη 2019
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 6
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΦΩΦΗ ΓΕΝΝΗΜΑΤΑ
Επιδιώκει «συναινέσεις» για τα μεγάλα ζητήματα του κεφαλαίου

«Επιδιώκουμε συναινέσεις στα μεγάλα ζητήματα. Οπως το κάναμε στην ψήφο των αποδήμων, όπως προσπαθούμε για τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας», είπε η Φώφη Γεννηματά χτες στον «ΑΝΤ1», εκφράζοντας ουσιαστικά τη φιλοδοξία της να παίξει ο χώρος της το ρόλο της συγκολλητικής ουσίας μεταξύ ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ, προκειμένου να «τρέξουν» μια σειρά από ζητήματα κομβικής σημασίας για το κεφάλαιο και την εξουσία του.

Διεκδικεί ταυτόχρονα μιαν ...αυτονομία και ενισχυμένο ρόλο σε αυτό το παζάρι για το ΚΙΝΑΛ, εξ ου και απαντώντας σε διαφορετικές απόψεις που ακούγονται στο εσωτερικό του, προκάλεσε «όποιος θέλει να γίνουμε παρακλάδι του ΣΥΡΙΖΑ ή της ΝΔ ας έρθει να το πει».

Την ίδια ώρα, επαναλάμβανε μέτωπα όπου θα βάλει πλάτη στην όποια κυβέρνηση, όπως στην περιλάλητη μείωση των πρωτογενών πλεονασμάτων, λέγοντας ότι προσπαθεί να βάλει ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ «σε ένα τραπέζι». Πλάτη βάζει και στην καλπονοθευτική ενισχυμένη αναλογική, προς διασφάλιση σταθερών κυβερνητικών πλειοψηφιών, εκτιμώντας ότι δεν είναι «ωφέλιμη» η απλή αναλογική.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ