Τετάρτη 23 Οχτώβρη 2019
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 9
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Εκδηλώσεις ΚΟ του ΚΚΕ

Σήμερα, Τετάρτη:

-- Στις 7.30 μ.μ., στην Πετρούπολη, στο Πνευματικό Κέντρο (Μπουμπουλίνας 59 και Αθανασίου Διάκου), οι Οργανώσεις Πετρούπολης του ΚΚΕ και της ΚΝΕ και το Παράρτημα της ΠΕΑΕΑ - ΔΣΕ διοργανώνουν εκδήλωση με θέμα «Η ταξική πάλη το όπλο των λαών ενάντια στον πόλεμο, στην εκμετάλλευση, στον αντικομμουνισμό». Θα μιλήσει ο Στέφανος Λουκάς, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ. Θα παρουσιαστεί αφηγηματικό δρώμενο με θέμα «Ωσπου να πάψει ο πόλεμος».

Η ΤΕ Καβάλας του ΚΚΕ και το Παράρτημα της ΠΕΑΕΑ - ΔΣΕ διοργανώνουν εκδήλωση - συζήτηση με αφορμή την επέτειο της 28ης Οκτώβρη και θέμα «Αλήθειες και ψέματα για τον Β' Παγκόσμιο Πόλεμο», στις 6.30 μ.μ., στη Δημοτική Καπναποθήκη Καβάλας. Θα μιλήσει ο Γιώργος Μαργαρίτης, καθηγητής Ιστορίας στο ΑΠΘ, και χαιρετισμό θα απευθύνει ο Δήμος Ζαχαριάδης, στέλεχος του ΚΚΕ.

-- Οι Οργανώσεις Λάρισας του ΚΚΕ και της ΚΝΕ και η ΠΕΑΕΑ - ΔΣΕ θα πραγματοποιήσουν εκδήλωση για την Απελευθέρωση της Λάρισας, στις 10.30 π.μ., στην πλατεία Τάκη Γαργαλιάνου. Θα μιλήσει ο Θανάσης Σερδένης, στέλεχος του ΚΚΕ, και χαιρετισμό θα απευθύνει ο πρόεδρος του Παραρτήματος της ΠΕΑΕΑ - ΔΣΕ.

Την Κυριακή 27 Οκτώβρη, στις 7 μ.μ., η ΤΕ Δράμας του ΚΚΕ και το Παράρτημα της ΠΕΑΕΑ - ΔΣΕ οργανώνουν εκδήλωση για την ηρωική εξέγερση της Δράμας, στην αίθουσα του Πολιτιστικού Συλλόγου Χωριστής. Θα μιλήσουν ο Κώστας Δημητριάδης, μέλος της ΤΕ Δράμας του ΚΚΕ, και ο Νίκος Γεωργιάδης, διδάκτορας Ιστορίας.

Στην Κ. Μακεδονία

-- Εκδηλώσεις βιβλιοπαρουσίασης της έκδοσης της ΕΠ Κεντρικής Μακεδονίας του ΚΚΕ «Θεσσαλονίκη, Μήτρα ταξικής πάλης» θα γίνουν:

Την Τετάρτη 30 Οκτώβρη, στις 7 μ.μ., στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου του δήμου Αμπελοκήπων - Μενεμένης, με ομιλητή τον Ηλία Γκουτζηγιάννη, μέλος του Γραφείου της ΕΠ Κεντρικής Μακεδονίας του ΚΚΕ.

Την Κυριακή 3 Νοέμβρη, στις 11 π.μ., στο πρώην Δημαρχείο Πεύκων με ομιλήτρια την Λίνα Χατζηκυριάκου, μέλος της ΕΠ Κεντρικής Μακεδονίας του ΚΚΕ.

-- Η ΚΟΒ Φιλύρου διοργανώνει εκδήλωση με θέμα «Νερό κοινωνικό αγαθό και όχι εμπόρευμα. Οι θέσεις του ΚΚΕ», την Τετάρτη 6 Νοέμβρη, στις 7 μ.μ., στο ΚΑΠΗ. Θα μιλήσει ο Οδυσσέας Μαάιτα, μέλος του Γραφείου της ΕΠ Κεντρικής Μακεδονίας του ΚΚΕ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ