Τετάρτη 23 Οχτώβρη 2019
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 9
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Μία ζεστή βραδιά για τους καλλιτέχνες που συμμετείχαν στις εκδηλώσεις του 45ου Φεστιβάλ ΚΝΕ - «Οδηγητή»

Μια όμορφη και ζεστή βραδιά μοιράστηκαν τη Δευτέρα το βράδυ, στο Στέκι Πολιτισμού και Νεανικής Δημιουργίας της ΚΝΕ, καλλιτέχνες που συμμετείχαν στις εκδηλώσεις του 45ου Φεστιβάλ ΚΝΕ - «Οδηγητή» ανταποκρινόμενοι στο κάλεσμα του ΚΣ της Οργάνωσης.

Εκ μέρους του ΚΚΕ παρευρέθηκαν ο Νίκος Σοφιανός, μέλος του ΠΓ της ΚΕ, η Ελένη Μηλιαρονικολάκη, μέλος της ΚΕ και υπεύθυνη του Τμήματος Πολιτισμού, και ο Νίκος Αμπατιέλος, μέλος της ΚΕ και Γραμματέας του ΚΣ της ΚΝΕ.

Τους καλεσμένους καλωσόρισε η Κατερίνα Στύλου, μέλος του ΚΣ και επικεφαλής της Επιτροπής Πολιτισμού, η οποία στον χαιρετισμό της σημείωσε ότι τη μεγάλη επιτυχία που γνώρισαν και φέτος οι εκδηλώσεις του Φεστιβάλ της ΚΝΕ, «την καταφέραμε μαζί. Ολοι σας έχετε ιδιαίτερη και σημαντική συμβολή για την οποία σας ευχαριστούμε θερμά κι από καρδιάς. Με τη βοήθειά σας χτίζουμε όλα αυτά τα χρόνια το κυριολεκτικά μεγαλύτερο πολιτικό και πολιτιστικό γεγονός στη χώρα». Αναφέρθηκε ακόμα στη σημασία του Στεκιού Πολιτισμού και Νεανικής Δημιουργίας της ΚΝΕ, που με την πενταετή του λειτουργία δίνει διέξοδο στις αναζητήσεις των νέων, συμβάλλει στην ανάπτυξη ενός ρεύματος μορφωτικής και πολιτιστικής αντεπίθεσης. Η Κ. Στύλου, τέλος, σημείωσε ότι παρά τον αρνητικό συσχετισμό, παρά τη λογική ότι τίποτα δεν αλλάζει, «το ΚΚΕ και η ΚΝΕ διατρανώνουν ότι όλα ανατρέπονται με οργάνωση, με αγώνες που θα στοχεύουν στην ανατροπή του σημερινού συστήματος με μαζική συμμετοχή του λαού και της νεολαίας στον αγώνα. Αυτό το σύνθημα, που έστειλε και το Φεστιβάλ, σας καλούμε να το δώσουμε κι από εδώ και πέρα σε πιο πολλούς, με κάθε μέσο και φυσικά μέσα κι από την Τέχνη».


Ανάμεσα σε άλλους παρευρέθηκαν οι Γιώργος Μαργαρίτης, Γιώτα Βέη, Διονύσης Τσακνής, Κώστας Θωμαΐδης, Γιώργος Μεράτζας, Θύμιος Παπαδόπουλος, Γιάννης Παπαζαχαριάκης, Λήδα Μανιατάκου, Σεμίνα Διγενή, Χριστόφορος Ζαραλίκος, Νίκος Φάκαρος, Στάθης Δρογώσης, Μανώλης Φάμελλος, Βασίλης Γισδάκης, Δημήτρης Κανέλος, Πολυξένη Καράκογλου, Στέλιος Μαγαλιός, μέλη των Rebellion Connexion, μέλη των συγκροτημάτων Sober on Tuxedos, KollektivA, Υπεραστικοί, ΚΕΘΕΑ Στροφή και πολλοί ακόμα.


ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΘΕΜΑΤΑ
Το πρόγραμμα στο Στέκι Πολιτισμού (2024-08-10 00:00:00.0)
Η ζωή και το έργο του μέσα από την ιστορία του Φεστιβάλ ΚΝΕ - «Οδηγητή» (2022-09-02 00:00:00.0)
Υποδοχή νέων μελών από την ΚΝΕ στα Στέκια Πολιτισμού (2021-11-20 00:00:00.0)
Μια όμορφη εκδήλωση για την υποδοχή των ξένων αντιπροσωπειών νεολαιών (2018-09-20 00:00:00.0)
Απονομή αναμνηστικών για το διαγωνισμό αφίσας και φωτογραφίας (2015-12-18 00:00:00.0)
Η σημαία του Φεστιβάλ ανεμίζει παντού (1999-08-31 00:00:00.0)

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ