Παρασκευή 1 Νοέμβρη 2019
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 14
ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ
«ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ» ΣΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ «ΜΕΛΛΟΝ»
Καλεί σε ενίσχυσή της και δυνάμωμα του Σωματείου

Αρχαιρεσίες διεξάγει στις 4 και 5 Νοέμβρη το Σωματείο Εργαζομένων στην εταιρεία «ΜΕΛΛΟΝ» με την «Αγωνιστική Συσπείρωση» να καλεί τους εργαζόμενους να την ενισχύσουν και να δυναμώσουν το Σωματείο τους με τη μαζική τους συμμετοχή.

Στην ανακοίνωσή της καλεί τους εργαζόμενους να ψηφίσουν με κριτήριο τις ανάγκες τους, την πείρα από τις κινητοποιήσεις του καλοκαιριού και των προηγούμενων χρόνων, για να συνεχίσει να υπάρχει ένα Σωματείο που οργανώνει μαζικές διαδικασίες και «ενώνει όλους τους εργαζόμενους απέναντι στον κοινό αντίπαλο, την εργοδοσία, τους πολιτικούς και συνδικαλιστικούς τους εκπροσώπους και σε κάθε λογική που υπονομεύει την δύναμή μας και τους αγώνες μας, που καλλιεργεί την άποψη ότι "είμαστε όλοι μια οικογένεια" και ότι πρέπει οι εργαζόμενοι να σκύβουν το κεφάλι "για να έχουν δουλειά".

Η "Αγωνιστική Συσπείρωση" εκφράζει την ταξική γραμμή μέσα στο Σωματείο, κόντρα στη γραμμή της εργοδοσίας και των εκπροσώπων της, όπως αυτή εκφράστηκε όλα τα προηγούμενα χρόνια και με τη συμμετοχή τους στις εκλογές. (...) Το σύνθημα "έξω οι εργοδότες από τα συνδικάτα" παραμένει η σημαία του ταξικού συνδικαλιστικού κινήματος, του ΠΑΜΕ και κάθε σωματείου που συσπειρώνεται στις γραμμές του και έχει στο προσκήνιο τις ανάγκες των εργαζομένων.

Διεκδικούμε: Μόνιμη και σταθερή δουλειά για όλους, να σταματήσουν οι απολύσεις, να καταργηθούν οι συμβάσεις ορισμένου χρόνου και η ενοικίαση. Συλλογική Σύμβαση Εργασίας για όλους με αυξήσεις στους μισθούς και συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα. Συνθήκες υγιεινής και ασφάλειας, μέτρα προστασίας της υγείας των εργαζομένων, μείωση της εντατικοποίησης, ανθρώπινες συνθήκες δουλειάς».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ