Παρασκευή 1 Νοέμβρη 2019
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 14
ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ
ΑΙΓΙΟ
Αγωνιστικές δράσεις από τον Αγροτικό Σύλλογο

Παράσταση στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου του δήμου Αιγιάλειας πραγματοποίησαν προχτές μέλη του Αγροτικού Συλλόγου «Μπακόπουλος - Ντρίνιας», εκφράζοντας την αντίθεσή τους στην αύξηση των δημοτικών τελών και την ανάληψη της άρδευσης στην περιοχή από τη Δημοτική Επιχείρηση Υδρευσης. Απαίτησαν την υλοποίηση έργων υποδομής για την αξιοποίηση όλων των υδάτινων πόρων για άρδευση των καλλιεργειών. Επίσης, τοποθετήθηκαν και στο ζήτημα της ολοκληρωμένης διαχείρισης απορριμμάτων του δήμου Αιγιάλειας, σημειώνοντας την ανάγκη το έργο να γίνει αποκλειστικά από δημόσιο φορέα, αποκλείοντας την εμπορευματοποίηση και επιχειρηματική δράση στον τομέα.

Για τη συνέχεια, ο Σύλλογος καλεί τους αγροτοκτηνοτρόφους της περιοχής να συμμετάσχουν στη Γενική Συνέλευσή του θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 4/11 στις 7 μ.μ. όπου θα συζητηθεί η οργάνωση της δράσης του επόμενου διαστήματος.

Επιπλέον, την Πέμπτη 7/11 στις 9 π.μ. πραγματοποιεί συγκέντρωση στα δικαστήρια Αιγίου, όπου δικάζονται αγρότες για τη συμμετοχή τους στα μπλόκα του 2016. Ο Σύλλογος σε ανακοίνωσή του απαιτεί να σταματήσει άμεσα το αίσχος των «αγροτοδικείων» και καλεί τους αγρότες της περιοχής, αλλά και εργατικά σωματεία και άλλους μαζικούς φορείς της Αιγιάλειας, να εκφράσουν την αλληλεγγύη τους.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ