Πέμπτη 3 Φλεβάρη 2000
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 39
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ
«Πυρετός» για δυο

Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ δίνουν κρίσιμα παιχνίδια, σε αντίθεση με τον Παναθηναϊκό που έχει εύκολο  έργο

Δύσκολη αποστολή έχουν σήμερα Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ στην Ευρωλίγκα
Δύσκολη αποστολή έχουν σήμερα Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ στην Ευρωλίγκα
Στους τρεις οι δυο καίγονται... Κάπως έτσι έχουν τα πράγματα σήμερα για τους εκπροσώπους της χώρας μας στην Ευρωλίγκα, όπου εκτός του Παναθηναϊκού που έχει ουσιαστικά... καθαρίσει, Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ συνεχίζουν να δίνουν το δικό τους αγώνα.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ - ΕΡΥΘΡΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ (ΟΑΚΑ 21.00 ΕΤ-1)

Μιας πρώτης τάξεως ευκαιρία για «λίφτινκ» αποτελεί το σημερινό παιχνίδι για τον Παναθηναϊκό, αφού εκτός του γεγονότος ότι έχει καπαρώσει την πρώτη θέση του ομίλου οι σημερινοί του αντίπαλοι παρουσιάζονται ιδιαίτερα αποδυναμωμένοι φέτος. Ετσι ο Ζέλικο Ομπράντοβις έχει τα περιθώρια για κάποιες αλλαγές και να δουλέψει πάνω σε ατέλειες που έχει εντοπίσει τον τελευταίο καιρό στην ομάδα. Οσον αφορά το επίμαχο ζήτημα της διαφωνίας του με τον Φραγκίσκο Αλβέρτη, ο Σέρβος τεχνικός ξεκαθάρισε ότι δεν υπάρχει απολύτως κανένα πρόβλημα.. Μάλιστα διευκρίνισε ότι τα πράγματα είναι πολύ καλύτερα από ποτέ. Στα αγωνιστικά η προσοχή του «Ζοτς» αναμένεται να δοθεί περισσότερο στους περιφερειακούς, οι οποίοι στα τελευταία παιχνίδια είναι επιρρεπείς στα λάθη. Στην αντίπερα όχθη οι Γιουγκοσλάβοι έρχονται στην Αθήνα με στόχο να παλέψουν για το καλύτερο. Αλλωστε ο Ερυθρός Αστέρας δε διανύει και την καλύτερη περίοδο της ιστορίας του, αφού υπάρχουν ίντριγκες μεταξύ παικτών και προπονητή, με αποτέλεσμα η ομάδα να εμφανίζει μια άσχημη εικόνα

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΚΑΧΑ ΣΑΝ ΦΕΡΝΑΝΤΟ (21.15 ALPHA)

Η πρώτη θέση ανήκει στο παρελθόν. Τώρα ο Ολυμπιακός θα πρέπει να προσέξει πολύ και για τη δεύτερη θέση του ομίλου, αφού η Μακαμπί καραδοκεί... Τι σημαίνουν όλα αυτά; Οτι η νίκη σήμερα για τους «ερυθρόλευκους» αποτελεί μονόδρομο. Και πάλι βέβαια τίποτα δεν είναι σίγουρο, αφού θα πρέπει να λάβουμε υπόψη και τα αποτελέσματα άλλων αγώνων. Κάτι που, σύμφωνα με τον Γιάννη Ιωαννίδη, ποτέ δεν τον ευχαριστούσε.«Ποτέ δεν ήθελα να βασίζομαι στους άλλους. Το παν είναι να βασίζεσαι σε σένα», τόνισε ο Ελληνας τεχνικός. Για το σημερινό παιχνίδι επισήμανε ότι ο έλεγχος των ριμπάουντ και η γρήγορες άμυνες θα είναι ένα καθοριστικό στοιχείο για το θετικό αποτέλεσμα. «Οι Ισπανοί φημίζονται για το τρέξιμο, τα σουτ και τη δύναμη μέσα στη ρακέτα. Τώρα που η Κάχα θα έχει στη σύνθεσή της το Σκοτ, τα πράγματα θα είναι πιο δύσκολα κάτω από τη ρακέτα για μας», δήλωσε ο «Ξανθός».

ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ - ΠΑΟΚ (21.00 ΤV ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ)

Μπορεί στον ΠΑΟΚ να έχουν αρχίσει να συμβιβάζονται με την τέταρτη θέση του ομίλου όμως αυτό δε σημαίνει ότι θα παρουσιαστούν αδιάφοροι στο σημερινό παιχνίδι με τους Ισπανούς. Αλλωστε η τρίτη θέση δεν έχει χαθεί ακόμα, έστω και εάν είναι εξαιρετικά δύσκολη. «Είναι ένα σπουδαίο παιχνίδι και θα το παλέψουμε παρά τα προβλήματα που έχουμε. Το θέμα είναι ότι μπήκαμε σε ένα κρίσιμο μήνα, τόσο στην Ευρώπη όσο και στην Ελλάδα και πρέπει να δείξουμε προσοχή», δήλωσε ο Κώστας Φλεβαράκης.


Μπ. ΤΣΟΡΜΠΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΘΕΜΑΤΑ
Βήμα τίτλου για Ολυμπιακό (2014-05-30 00:00:00.0)
Δοκιμασία του ΠΑΟ στη Βιτόρια (2011-02-03 00:00:00.0)
Καθοριστική αγωνιστική (2010-02-24 00:00:00.0)
«Χαμογέλα» για δύο (2000-02-05 00:00:00.0)
Θέλημα... Λίμαν (2000-01-21 00:00:00.0)
Νικητής στα σημεία (1997-02-07 00:00:00.0)

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ