Πέμπτη 3 Φλεβάρη 2011
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 36
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ
Δοκιμασία του ΠΑΟ στη Βιτόρια

Ο Παναθηναϊκός δοκιμάζεται στη Βιτόρια (21.30, ΝΕΤ) κόντρα στην Κάχα Λαμποράλ για την Euroleague και ο Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς βάζει «φωτιά» στην αντιπαλότητα των δύο «αιωνίων» με δηλώσεις του σε ισπανική ιστοσελίδα. Ο Ζοτς ανέφερε στο «noticiasdealava.com» ότι δεν μπορεί να υπάρξει σύγκριση Παναθηναϊκού - Ολυμπιακού απλά επειδή οι τίτλοι μιλάνε από μόνοι τους.

Σε ερώτηση για το αν ο στόχος είναι να ξεπερνά τον Ολυμπιακό, δήλωσε χαρακτηριστικά: «Για τους οπαδούς μπορεί να είναι... Ομως σε αυτά τα 11 χρόνια έχουμε κατακτήσει 20 τίτλους κι εκείνοι δύο Κύπελλα Ελλάδας. Η διαφορά είναι εμφανής»...

Για το ΤΟΠ-16: «Διαφωνώ πως έχει ήδη κριθεί η πρώτη θέση στον όμιλο του ΤΟΠ-16. Η εμπειρία μού έχει μάθει ότι τα πράγματα μπορεί να αλλάξουν εύκολα. Πριν λίγα χρόνια αρχίσαμε με τρεις ήττες το ΤΟΠ-16 και τερματίσαμε πρώτοι στον όμιλο. Πολλά μπορούν να συμβούν και οι τέσσερις ομάδες θα παλέψουν μέχρι θανάτου για να μπουν στα προημιτελικά»...

Για την αντίπαλο στο σημερινό ματς: «Η Κάχα Λαμποράλ άλλαξε αρκετά σε σχέση με πέρυσι. Εφυγαν κάποιοι σημαντικοί παίκτες, όπως ο Σπλίτερ, αλλά ήρθαν άλλοι και χρειάζεται χρόνος. Πέρυσι η ομάδα έπαιξε καλά σε όλη τη διάρκεια της χρονιάς και στο τέλος κατέκτησε, κόντρα στα προγνωστικά, το πρωτάθλημα με 3-0 απέναντι στην Μπαρτσελόνα, που ήταν το μεγάλο φαβορί. Ο Ντούσκο Ιβάνοβιτς δουλεύει πάντα σκληρά και η Κάχα Λαμποράλ παραμένει ομάδα που πρέπει να υπολογίζεις».

  • Μπροστά σε 5.000 θεατές στο ΣΕΦ ο Ολυμπιακός πέτυχε τη δεύτερη νίκη του στο ΤΟΠ 16 της Ευρωλίγκα, κερδίζοντας άνετα τη Βαλένθια με 77-62. Οι ερυθρόλευκοι είχαν το προβάδισμα από την αρχή του αγώνα και με κορυφαίους τους Σπανούλη και Νεστέροβιτς, που σημείωσαν από 17 πόντους, πήραν το ροζ φύλλο του αγώνα και παραμένουν στη δεύτερη θέση του ομίλου.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ