Σάββατο 30 Νοέμβρη 2019 - Κυριακή 1 Δεκέμβρη 2019
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 29
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Δραστηριότητα ΚΟ του ΚΚΕ

Το Σάββατο 30/11:

-- Στις 6.30 μ.μ., στη Λάρισα, στην ισόγεια αίθουσα του Εργατικού Κέντρου, σε εκδήλωση με θέμα «Αλληλεγγύη στην πάλη των λαών της Λατινικής Αμερικής», θα μιλήσει ο Ομάρ Κουότα, μέλος του Πολιτικού Γραφείου του ΚΚ Μεξικού. Προλογίζει ο Ελισαίος Βαγενάς, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και υπεύθυνος του Τμήματος Διεθνών Σχέσεων της ΚΕ.

-- Η ΚΟ Δανίας διοργανώνει πολιτική συγκέντρωση με ομιλητή τον Γιάννη Μανουσογιαννάκη, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ, στις 12 μ., στο εστιατόριο «ΕΛΛΑΣ» (Fiolstraede 21, κοντά στο σταθμό Norreport).

-- Στις 6 μ.μ., στην αίθουσα του Πολιτιστικού Κέντρου Προχώματος, θα πραγματοποιηθεί παρουσίαση του βιβλίου «Οι Ελληνες στη διαδικασία οικοδόμησης του σοσιαλισμού στην ΕΣΣΔ» του Αναστάση Γκίκα, μέλους του Τμήματος Ιστορίας της ΚΕ του ΚΚΕ. Θα μιλήσει ο ίδιος ο συγγραφέας.

-- Στις 6.30 μ.μ., εκδήλωση στο Μεσημέρι με θέμα «Η οργάνωση της αγροτικής οικονομίας που έχει ανάγκη ο τόπος μας». Θα μιλήσει ο Ευθύμης Δημάκης, υπεύθυνος του Αγροτικού Τμήματος της ΚΟ Κ. Μακεδονίας του ΚΚΕ.

Την Κυριακή 1 Δεκέμβρη:

-- Στις 11 π.μ., στην αίθουσα ΚΕΔΗΣ των Σερρών, θα πραγματοποιηθεί παρουσίαση του βιβλίου «Οι Ελληνες στη διαδικασία οικοδόμησης του σοσιαλισμού στην ΕΣΣΔ» του Α. Γκίκα, με ομιλητή τον ίδιο.

-- Στις 11 π.μ., στο δημαρχείο Πυλαίας, θα πραγματοποιηθεί βιβλιοπαρουσίαση της έκδοσης της ΕΠ Κεντρικής Μακεδονίας του ΚΚΕ «Θεσσαλονίκη, μήτρα ταξικής πάλης». Θα μιλήσει ο Ηλίας Γκουτζηγιάννης, μέλος του ΓΠ Κ. Μακεδονίας. Θα ακολουθήσει προβολή ντοκιμαντέρ για τα 75 χρόνια από την Απελευθέρωση της Θεσσαλονίκης από τον ΕΛΑΣ.

-- Η ΚΟ Καμβουνίων διοργανώνει εκδήλωση στις 11.30 π.μ. στο Τρανόβαλτο, στην αίθουσα συνεδριάσεων της Κοινότητας, με θέμα «Οι θέσεις του ΚΚΕ για τον ορυκτό πλούτο προς όφελος του λαού: Η περίπτωση της εξόρυξης και αξιοποίησης του μάρμαρου Τρανοβάλτου χτες, σήμερα και αύριο». Θα μιλήσει ο Λεωνίδας Στολτίδης, βουλευτής του Κόμματος. Θα ακολουθήσει γλέντι.

Τη Δευτέρα 2 Δεκέμβρη:

-- Στις 7 μ.μ., στο δημαρχείο Συκεών (αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου) θα γίνει εκδήλωση με θέμα «Οι εξελίξεις στην Πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγείας και η πολιτική πρόταση του ΚΚΕ». Θα μιλήσει ο Σταύρος Χαλβατζής, στέλεχος του ΚΚΕ, και ο Μπάμπης Βέλλης, δημοτικός σύμβουλος με τη «Λαϊκή Συσπείρωση».

-- Στις 9 π.μ., στον 3ο Πυροσβεστικό Σταθμό Θεσσαλονίκης θα περιοδεύσει ο βουλευτής του ΚΚΕ Γιάννης Δελής. Στις 10 π.μ., στον 1ο Πυροσβεστικό Σταθμό Θεσσαλονίκης θα περιοδεύσει ο βουλευτής του ΚΚΕ Λεωνίδας Στολτίδης.

Την Τετάρτη 4 Δεκέμβρη, στις 6.30 μ.μ., οι ΚΟΒ Ναυπηγείων και Μετάλλου Αθήνας της ΤΕ Βιομηχανίας Αττικής καλούν σε εκδήλωση στο δημαρχείο Χαϊδαρίου (αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου), με θέμα «Η Ναυπηγοεπισκευαστική Βιομηχανία στη δίνη των ιμπεριαλιστικών ανταγωνισμών. Η πρόταση του ΚΚΕ είναι η μόνη συμφέρουσα για τους εργαζόμενους στη ναυπηγοεπισκευή και το λαό μας». Θα μιλήσει ο Ηλίας Τσιμπουκάκης, μέλος της ΕΠ της ΚΟ Αττικής.

Την Κυριακή 8 Δεκέμβρη, οι Οργανώσεις Ιλίου Αττικής του ΚΚΕ και της ΚΝΕ διοργανώνουν εκδήλωση παρουσίασης του Δοκιμίου Ιστορίας του ΚΚΕ, περιόδου 1918-1949, στις 11 π.μ., στο Πολιτιστικό Κέντρο Ιλίου «Μελίνα Μερκούρη» (Αγίου Φανουρίου 99). Θα μιλήσει ο Πέτρος Αλέπης, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ