Τετάρτη 4 Δεκέμβρη 2019
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 8
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
«ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ»
Απαντά στη διαστρέβλωση της θέσης της

Τη διαστρέβλωση από την ιστοσελίδα «left.gr» της θέσης της ενάντια στη στοχοποίηση εργαζόμενου από την εργοδοσία καταγγέλλει η «Δημοσιογραφική Συνεργασία». Η ιστοσελίδα σε δημοσίευμά της εμφάνισε τη «Δημοσιογραφική Συνεργασία» να μη στηρίζει τον εργαζόμενο Δ. Μανιάτη στην επίθεση που δέχτηκε και έφτασε μέχρι την υπόδειξη για απόλυσή του, επειδή δεν ψήφισε την ανακοίνωση της ΕΣΗΕΑ.

Αποκαθιστώντας την αλήθεια, η «Δημοσιογραφική Συνεργασία» υπενθυμίζει ότι στο προσχέδιο ανακοίνωσης της πλειοψηφίας αντιπρότεινε κείμενο που έκανε λόγο για «συνειδητή επίθεση» ενάντια στον εργαζόμενο και καλούσε παράλληλα όλους τους εργαζόμενους «να αντιπαλέψουν κάθε απόπειρα τρομοκράτησής τους από κράτος και εργοδοσία».

Αντί για αυτό, βέβαια, η πλειοψηφία κατέληξε σε ανακοίνωση με την οποία καλεί τους «φορείς της εξουσίας» «να καταλάβουν ότι η πολυφωνία είναι το οξυγόνο της Δημοκρατίας» και «να προσαρμοστούν στις αρχές της πολυφωνίας και της δημόσιας αντιπαράθεσης των απόψεων».

Στη βάση των παραπάνω, η «Δημοσιογραφική Συνεργασία» απαντά στην προσπάθεια διαστρέβλωσης εκ μέρους της ιστοσελίδας, ενώ καλεί τους εργαζόμενους να αναλογιστούν πως απέναντι σε κάθε απόπειρα τρομοκράτησής τους από κράτος και εργοδοσία «πρέπει οι συνδικαλιστικές ηγεσίες να πρωτοστατούν, αν βεβαίως παλεύουν και προωθούν τα πραγματικά συμφέροντα των εργαζομένων».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ