Παρασκευή 6 Δεκέμβρη 2019
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 6
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Δραστηριότητα ΚΟ του ΚΚΕ

Το Σάββατο 7 Δεκέμβρη:

-- Στις 6.30 μ.μ., η ΤΟ Βιομηχανίας της ΚΟ Αττικής καλεί σε εκδήλωση παρουσίασης του Δοκιμίου Ιστορίας του ΚΚΕ (1918 - 1949), στην αίθουσα εκδηλώσεων του δημαρχείου Χαϊδαρίου (Στρ. Καραϊσκάκη 138 & Επαύλεως, Λ. Καβάλας). Θα μιλήσει η Αλέκα Παπαρήγα, μέλος της ΚΕ.

-- Η ΚΟΒ Μίκρας Κ. Μακεδονίας διοργανώνει εκδήλωση με θέμα «Νερό κοινωνικό αγαθό και όχι εμπόρευμα», στις 6.30 μ.μ., στο δημαρχείο Τριλόφου. Θα μιλήσουν ο Βασίλης Μπαλτίκας, πολιτικός μηχανικός και μέλος της Ομάδας Οικονομίας της ΚΟ Κεντρικής Μακεδονίας, και ο Φάνης Καρκατζούνης, μέλος της ΕΠ της ΚΟ Κεντρικής Μακεδονίας του ΚΚΕ και δημοτικός σύμβουλος στο δήμο Θέρμης με τη «Λαϊκή Συσπείρωση».

Την Κυριακή 8 Δεκέμβρη:

-- Στις 11 π.μ., οι ΚΟ Περιστερίου Αττικής καλούν σε εκδήλωση παρουσίασης του Δοκιμίου Ιστορίας του ΚΚΕ (1918 - 1949), στο Θέατρο «Πολιτών» (Τεγέας και Μονής Δαμάστας). Την παρουσίαση θα κάνει ο Μάκης Μαΐλης, μέλος της ΚΕ και υπεύθυνος του Τμήματος Ιστορίας της ΚΕ.

-- Οι Οργανώσεις Ιλίου Αττικής του ΚΚΕ και της ΚΝΕ διοργανώνουν εκδήλωση παρουσίασης του Δοκιμίου Ιστορίας του ΚΚΕ (1918 - 1949), στις 11 π.μ., στο Πολιτιστικό Κέντρο Ιλίου «Μελίνα Μερκούρη» (Αγίου Φανουρίου 99). Θα μιλήσει ο Πέτρος Αλέπης, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ