Τρίτη 10 Δεκέμβρη 2019
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 8
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Δραστηριότητα ΚΟ του ΚΚΕ

Σήμερα, Τρίτη:

-- Η ΤΕ Λάρισας διοργανώνει στις 7 μ.μ. στην αίθουσα του Εμπορικού Επιμελητηρίου εκδήλωση αφιερωμένη στους εργαζόμενους με θέμα «Δυναμώνουμε τον αγώνα μας ενάντια στην εργασιακή ζούγκλα για τα σύγχρονα δικαιώματά μας». Θα μιλήσει ο Γιάννης Πρωτούλης, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ.

-- Στις 11 π.μ., ο Γιώργος Πέρρος, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ, θα επισκεφτεί τις εγκαταστάσεις του ΑΔΜΗΕ στον Αγ. Στέφανο για να συζητήσει με τους εργαζόμενους.

Αύριο, Τετάρτη:

-- Οι ΚΟ Ενέργειας της ΤΟ Βιομηχανίας Αττικής καλούν σε συγκέντρωση, στις 6.30 μ.μ., στα γραφεία του Σωματείου Ενέργειας (Αριστοτέλους 11-15, 5ος όροφος), με θέμα: «Οι διεθνείς και εγχώριες εξελίξεις με επίκεντρο την Ενέργεια αναδεικνύουν την ανάγκη οι εργαζόμενοι να οργανώσουν την πάλη τους ενάντια στους καπιταλιστικούς ανταγωνισμούς με ισχυρό ΚΚΕ για την ανατροπή». Θα μιλήσει ο Μάκης Παπαδόπουλος, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ.

-- Στις 7 μ.μ., η ΤΕ Ενεργειακού Κέντρου Δυτικής Μακεδονίας διοργανώνει εκδήλωση με θέμα «Ρεύμα φθηνό για το λαό. Οι εξελίξεις στην Ενέργεια και οι θέσεις του ΚΚΕ», στην αίθουσα συνεδριάσεων του ΔΣ του δήμου Εορδαίας, στην Πτολεμαΐδα. Θα μιλήσει ο Ζήσης Λυμπερίδης, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

-- Στις 6.30 μ.μ., η ΚΟ Σητείας Κρήτης διοργανώνει εκδήλωση στο δημαρχείο Σητείας με θέμα: «Οι εξελίξεις και οι επιπτώσεις του ενεργειακού σχεδιασμού του κεφαλαίου στην περιοχή μας - Η πρόταση του ΚΚΕ». Θα μιλήσει ο Τάσος Ναθαναηλίδης, μέλος του ΓΠ Κρήτης του ΚΚΕ. Θα ακολουθήσει συζήτηση με ερωτήσεις και παρεμβάσεις των παρευρισκομένων.

-- Η ΤΟ Λευκάδας καλεί στις 6.30 μ.μ. στην αίθουσα του Εργατικού Κέντρου, σε εκδήλωση με θέμα τις θέσεις του ΚΚΕ για τη διαχείριση των απορριμάτων προς όφελος των λαϊκών συμφερόντων. Θα μιλήσουν οι εκλεγμένοι του ΚΚΕ στην Περιφέρεια Ιονίων Νήσων Αλεξάνδρα Μπαλού και στο δήμο Λευκάδας Βαγγέλης Βερροιώτης.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ