Παρασκευή 13 Δεκέμβρη 2019
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 8
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΚΟ ΤΟΥ ΚΚΕ
Πρωτοβουλίες στο πλαίσιο της Οικονομικής Εξόρμησης

Σήμερα, Παρασκευή:

-- Η ΤΕ Καρδίτσας διοργανώνει συνεστίαση στις 9 μ.μ. στο SALE (3ο χιλιόμετρο Καρδίτσας - Σμοκόβου). Θα μιλήσει ο Κώστας Παπαδάκης, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και ευρωβουλευτής.

-- Στις 8 μ.μ., η ΤΕ Ενεργειακού Κέντρου Δυτ. Μακεδονίας θα πραγματοποιήσει εκδήλωση - μουσική βραδιά με την Δώρα Δημαράκη και τον Κώστα Αντάρα στο Μεσόβουνο Εορδαίας. Θα μιλήσει ο Θανάσης Χαστάς, Γραμματέας της ΕΠ Δυτικής Μακεδονίας του ΚΚΕ.

-- Οι Οργανώσεις Α' Διαμερίσματος Θεσσαλονίκης του ΚΚΕ και της ΚΝΕ διοργανώνουν στις 9 μ.μ., στον πολυχώρο «APODEC» (Στρατηγού Σφέτσου 3, κάθετη της Φράγκων), βραδιά heavy metal.

-- Στις 8.30 μ.μ. η ΤΕ Φλώρινας θα πραγματοποιήσει συνεστίαση στην ταβέρνα «ΚΑΛΥΒΑ».

-- Στις 8.30 μ.μ. η ΤΕ Λήμνου διοργανώνει λαϊκό γλέντι στο «ΜΑΝΟΣ» στα Ρηχά Νερά Μύρινας.

Αύριο, Σάββατο:

-- Η ΤΟ Υγείας - Πρόνοιας Αττικής καλεί στις 9 μ.μ. στη συνεστίασή της στο ΚΥΒΕ Περιστερίου (Εθνάρχου Μακαρίου 1 & Κηφισού).

-- Η ΚΟΒ Ευπαλίου καλεί σε συνεστίαση, στις 8.30 μ.μ., στην ταβέρνα Γεωργακόπουλου (το «Πατρικό», στο Καστράκι Δωρίδας). Θα χαιρετίσει ο Κώστας Μπάτσικας, μέλος της Γραμματείας της ΚΕ του ΚΚΕ.

-- Στο Καινούργιο Τριχωνίδας, στο κέντρο «Χαραυγή», στις 9 μ.μ.. θα πραγματοποιηθεί συνεστίαση, όπου θα χαιρετίσει ο Νίκος Παπαναστάσης, βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας του ΚΚΕ.

-- H TΕ Φωκίδας του ΚΚΕ διοργανώνει συνεστίαση στις 8.30 μ.μ., στην ταβέρνα «Διογένης» στην Κίρρα.

-- Η ΤΕ Ροδόπης διοργανώνει συνεστίαση, στις 7 μ.μ. στην ταβέρνα «Αλλοτινό». Θα μιλήσει ο Γιώργος Πυργελής, μέλος της ΕΠ Ανατολικής Μακεδονίας - Θράκης του ΚΚΕ.

-- Οι ΚΟΒ Νέας Ιωνίας Αττικής διοργανώνουν λαϊκό γλέντι στις 8.30 μ.μ. στο 5ο ΓΕΛ Νέας Ιωνίας (Ανατόλια, Εμ. Παππά 6, Καλογρέζα).

-- Η ΚΟ Χαλανδρίου καλεί σε συνεστίαση, στην ταβέρνα «ΔΡΙΤΣΑΣ» (Ηφαίστου 18, Πάτημα), στις 9 μ.μ.

-- Οι Οργανώσεις Ιλίου Αττικής του ΚΚΕ και της ΚΝΕ διοργανώνουν γλέντι στις 8.30 μ.μ., στα γήπεδα της Ραδιοφωνίας (Πριάμου και Πρέσπας).

Την Κυριακή 15 Δεκέμβρη:

-- Στο Μεσολόγγι, στο «Ραδιομέγαρο», στη 1 μ.μ., θα πραγματοποιηθεί συνεστίαση, όπου θα χαιρετίσει ο Νίκος Παπαναστάσης.

-- Η ΤΟ Επισιτισμού - Τουρισμού Αττικής διοργανώνει στις 8 μ.μ. στο «Κύτταρο», μουσικό αφιέρωμα για τη συμβολή της γυναίκας στο ρεμπέτικο τραγούδι με τους «Πλανώδειους», την Ανατολή Μαργιόλα και την Γιολάντα Δανάου.

-- Οι ΚΟ Χαριλάου και Ντεπώ Θεσσαλονίκης διοργανώνουν συνεστίαση στη 1.30 μ.μ., στο «Μουσικών Καφενείον» «Ραλεντάντο» (Κωνσταντινουπόλεως 140).


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ