Πέμπτη 6 Δεκέμβρη 2001
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 18
ΠΑΙΔΕΙΑ
ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ
Ανάγκη η ανέγερση νέων σχολείων

Καθιστική διαμαρτυρία σήμερα στις 2.30 μ.μ. στην πλατεία Δέγλερη

Καθιστική διαμαρτυρία στην πλατεία Δέγλερη προγραμματίζουν για σήμερα στις 2.30 το μεσημέρι, γονείς και εκπαιδευτικοί από τα σχολεία της Χωράφας, στο Περιστέρι, απαιτώντας να βρεθεί άμεσα λύση στο πρόβλημα της διπλοβάρδιας. Στις 4 το απόγευμα θα πραγματοποιηθεί συγκέντρωση στο χώρο του 10ου ΕΛ Περιστερίου.

Η Συντονιστική Επιτροπή Γονιών - Μαθητών - Εκπαιδευτικών της Χωράφας, που διοργανώνει την κινητοποίηση, απαιτεί να ανεγερθούν καινούρια σχολικά κτίρια - όπως άλλωστε υπάρχουν δεσμεύσεις και υποσχέσεις από το υπουργείο Παιδείας και τον ΟΣΚ εδώ και πολλά χρόνια - για το 10ο ΕΛ (το οποίο εκκρεμεί εδώ και 10 χρόνια), για το 11ο και 17ο Γυμνάσιο, για το 4ο ΤΕΕ, αλλά και για το 2ο Σχολικό Εργαστηριακό Κέντρο. Επίσης, απαιτούν να βρεθεί άμεσα λύση για το 2ο ΤΕΕ, το οποίο είναι αδύνατο να χωρέσει σε 21 αίθουσες, ενώ έχει 28 τμήματα.

Σήμερα, επίσης, απόφαση για κινητοποίηση πήρε και το 2ο ΤΕΕ Περιστερίου, στις 10 π.μ. στην πλατεία Δέγλερη, ενώ θα συμμετέχουν και στην καθιστική διαμαρτυρία στις 2.30 μ.μ. Απόφαση για συμμετοχή πήρε επίσης το 15μελές του 9ου ΕΛ Περιστερίου, ενώ κάλεσμα για συμμετοχή απευθύνει και ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Περιστερίου «Ελλη Αλεξίου». Με τρίωρη στάση εργασίας (από 8 π.μ. ως τις 11 π.μ. και από 4 μ.μ. ως τις 7 μ.μ.) συμμετέχει και η Α` ΕΛΜΕ Δυτ. Αττικής.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ