Παρασκευή 7 Φλεβάρη 2020
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 5
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΟΥ ΚΚΕ
Συλλυπητήριο μήνυμα στην ΚΕ του ΑΚΕΛ για το θάνατο του σ. Φανή Χριστοδούλου

ΦΑΝΗΣ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ
ΦΑΝΗΣ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ
Η ΚΕ του ΚΚΕ έστειλε στην ΚΕ του ΑΚΕΛ το ακόλουθο συλλυπητήριο μήνυμα για το θάνατο του σ. Φανή Χριστοδούλου:

«Αγαπητοί σύντροφοι,

Η ΚΕ του ΚΚΕ εκφράζει τη βαθιά της θλίψη για την απρόσμενη απώλεια του συντρόφου μας Φανή Χριστοδούλου.

Ο σ. Φανής υπηρέτησε με συνέπεια το λαϊκό κίνημα της Κύπρου αναλαμβάνοντας σημαντικές ευθύνες στο πλαίσιο του ΑΚΕΛ και των λαϊκών οργανώσεων. Διετέλεσε γραμματέας των Επαρχιακών Οργανώσεων της Λάρνακας και της Λευκωσίας - Κερύνειας του ΑΚΕΛ, μέλος του Πολιτικού Γραφείου και Κεντρικός Οργανωτικός Γραμματέας του ΑΚΕΛ. Τα τελευταία χρόνια ήταν μέλος της Κεντρικής Επιτροπής Ελέγχου του ΑΚΕΛ και Γενικός Γραμματέας του Παγκύπριου Συμβουλίου Ειρήνης.

Εκπροσώπησε το ΑΚΕΛ σε πολλές περιφερειακές και διεθνείς συναντήσεις συμβάλλοντας στην πάλη του κυπριακού λαού για τον τερματισμό της κατοχής και την επανένωση του νησιού και στην ανάπτυξη της κοινής δράσης και της διεθνιστικής αλληλεγγύης μεταξύ των κομμουνιστικών και εργατικών κομμάτων.

Η Κεντρική Επιτροπή του ΚΚΕ εκφράζει τα ειλικρινή της συλλυπητήρια στην οικογένειά του, στα μέλη και τα στελέχη του ΑΚΕΛ».

  • Τη βαθιά της θλίψη για τον απροσδόκητο θάνατο του Φανή Χριστοδούλου, Γενικού Γραμματέα του Παγκύπριου Συμβουλίου Ειρήνης, και τα θερμά της συλλυπητήρια στους οικείους του εκφράζει με ανακοίνωσή της και η ΕΕΔΥΕ.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ