Τρίτη 11 Φλεβάρη 2020
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 10
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Δραστηριότητα ΚΟ του ΚΚΕ

-- Η ΤΕ Αιτωλοακαρνανίας του ΚΚΕ οργανώνει πολιτική εκδήλωση με θέμα «Συμπεράσματα από τη δράση του ΚΚΕ τη δεκαετία του 1940»,αύριο, Τετάρτη 12 Φλεβάρη στις 6.30 μ.μ., στη Δημοτική Αγορά (πρώην Λαχαναγορά) στο Αγρίνιο. Θα μιλήσει η Αλέκα Παπαρήγα, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ. Στο χώρο της εκδήλωσης θα λειτουργεί έκθεση βιβλίου των εκδόσεων της «Σύγχρονης Εποχής».

-- Συζήτηση με θέμα «Οι εξελίξεις στην Κοινωνική Ασφάλιση και η θέση του ΚΚΕ για τους αυτοαπασχολούμενους», πραγματοποιεί η Τομεακή Επιτροπή Μεσσηνίας του ΚΚΕ, αύριο, Τετάρτη 12 Φλεβάρη, στις 7 μ.μ. στον πολυχώρο δημιουργίας «Μικρόβιο» (Φαρών και Παπατσώνη, Καλαμάτα), με ομιλητή τον Βασίλη Μαμάη, μέλος του Τμήματος ΕΒΕ της ΚΕ.

-- Η ΤΟ Καβάλας οργανώνει εκδήλωση την Πέμπτη 13 Φλεβάρη και ώρα 6.30 μ.μ. στον κινηματογράφο «OSCAR» με θέμα «Οι εξελίξεις στη Βιομηχανία Φωσφορικών Λιπασμάτων και οι θέσεις του ΚΚΕ». Την κεντρική ομιλία για την πρόταση του ΚΚΕ για τη λιπασματοβιομηχανία θα κάνει ο Γρηγόρης Λιονής, μέλος της ΚΕ και υπεύθυνος του Τμήματος Οικονομίας της ΚΕ. Παρεμβάσεις θα πραγματοποιηθούν από τον Βασίλη Καταπόδη, Γραμματέα της ΤΕ Καβάλας, με θέμα «Οι εξελίξεις στη ΒΦΛ και η δράση των κομμουνιστών», και τον Νίκο Βογιατζίδη, πρόεδρο του Σωματείου Εργαζομένων στη ΒΦΛ, με θέμα «Με τους αγώνες μας υπερασπιζόμαστε τα δικαιώματά μας».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ