Πέμπτη 20 Φλεβάρη 2020
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 10
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΠΑΡΑΡΤΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΠΕΑΕΑ - ΔΣΕ
Εκδηλώσεις για τα 77χρονα της ΕΠΟΝ

Το Σάββατο 22 Φλεβάρη:

-- Το Παράρτημα Ζωγράφου καλεί στις 11 π.μ. σε εκδήλωση προς τιμήν της 17χρονης ηρωίδας μαθήτριας Παναγιώτας Σταθοπούλου, στο μνήμα της στο Νεκροταφείο Ζωγράφου. Και στις 6.30 μ.μ. στην παράσταση «Τα κόκκινα τετράδια», στο Θέατρο Νέου Κόσμου (Αντισθένους και Θαρύππου, Αθήνα), η οποία ζωντανεύει την αληθινή ιστορία της Βάσως Στροφύλλα - Γεωργούλη.

-- Το Παράρτημα Χαλανδρίου οργανώνει εκδήλωση και κοπή πίτας στις 5.30 μ.μ., στην αίθουσα εκδηλώσεων του δήμου Χαλανδρίου (οδός Παπάγου 7Α).

-- Το Παράρτημα Παγκρατίου - Γούβας καλεί σε εκδήλωση στις 6.30 μ.μ. στο καφενείο «Ανδρέας Τρέλλης» (Πυργοτέλους 1 & Κοροίβου 2).

-- Το Παράρτημα Καβάλας διοργανώνει εκδήλωση στις 7 μ.μ. στο Δημοτικό Ωδείο (αίθουσα Παπαϊωάννου).

Την Κυριακή 23 Φλεβάρη:

-- Η ΚΟ Αμαρουσίου Αττικής του ΚΚΕ και το Παράρτημα Αμαρουσίου της ΠΕΑΕΑ - ΔΣΕ καλούν σε εκδήλωση στις 10.30 π.μ. στο δημαρχείο.

-- Το Παράρτημα Βύρωνα Αττικής διοργανώνει «ΕΠΟΝίτικο γλέντι» στη 1 μ.μ. στα γραφεία του (Κορυτσάς 2 και Κωνσταντιλιέρη).

-- Το Παράρτημα Φωκίδας διοργανώνει εκδήλωση στις 7 μ.μ. στην αίθουσα του δήμου (πλατεία Κεχαγιά).

-- Το Παράρτημα Πατησίων - Ριζούπολης - Κυψέλης - Αχαρνών διοργανώνει εκδήλωση στις 6 μ.μ. στο Στέκι Εργαζομένων και Νεολαίας (Πατησίων 252, Κολιάτσου).

Το Παράρτημα Αγρινίου πραγματοποιεί εκδηλώσεις για την ΕΠΟΝ το Σάββατο 22 και την Κυριακή 23 Φλεβάρη, στη Δημοτική Αγορά Αγρινίου (πρώην Λαχαναγορά): Το Σάββατο, 5 μ.μ. - 8 μ.μ., και την Κυριακή, 11 π.μ. - 1 μ.μ. και 5 μ.μ. - 8 μ.μ., παρουσίαση έκθεσης αφιερωμένη στην ΕΠΟΝ. Την Κυριακή στις 6.30 μ.μ. θα γίνει η κεντρική ομιλία της εκδήλωσης, από τον Γιώργο Κατημερτζή, πρόεδρο του ΔΣ της ΠΕΑΕΑ - ΔΣΕ, και θα προβληθεί βίντεο.

Αλλες δραστηριότητες

Το Παράρτημα Πάτρας καλεί σε συνεστίαση στο κέντρο «ΑΠΕΡΙΤΟ» (Ραδινού 6), την Κυριακή 23 Φλεβάρη στη 1.30 μ.μ.

Το Παράρτημα Γαλατσίου καλεί το Σάββατο 22 Φλεβάρη στις 6.30 μ.μ. στα εγκαίνια των νέων γραφείων του (Αρτέμιδος 8), όπου θα κόψει την πίτα του.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ