Σάββατο 15 Δεκέμβρη 2001
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 20
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΑ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
Ενισχυμένη σε ψήφους η «Αγωνιστική Ενότητα»

Ενισχυμένη σε ψήφους, από τις πρόσφατες εκλογές στα Επιμελιτήρια για την ανάδειξη νέων διοικήσεων, βγήκε η παράταξη της «Αγωνιστικής Ενότητας» που υποστηρίζεται από τη ΔΗΚΕΒΕ, στο Βιοτεχνικό και στο Επαγγελματικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης.

Σύμφωνα με τα τελικά αποτελέσματα, που προέκυψαν με την ολοκλήρωση της καταγραφής των ψήφων:

  • Στο Βιοτεχνικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης, η «Αγωνιστική Βιοτεχνική Ενότητα», με επικεφαλής τον Κ. Μανόλη, απέσπασε 3 έδρες.
  • στο Επαγγελματικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης η «Αγωνιστική Ενότητα Επαγγελματιών» με επικεφαλής τον Ηλία Μαυρίδη απέσπασε 2 έδρες.
  • Στις εκλογές στο Εμπορικό - Βιομηχανικό Επιμελητήριο η «Αγωνιστική Ενότητα Εμπόρων» με επικεφαλής τον Γ. Χατζηγεωργίου κατέλαβε μία έδρα.

Σημειώνεται ότι τόσο στο Βιοτεχνικό όσο και στο Επαγγελματικό Επιμελητήριο, που καταγράφηκε μειωμένη συμμετοχή, ήταν μειωμένη σε σχέση με την προηγούμενη τετραετία, η «Αγωνιστική Ενότητα» πήρε περισσότερους ψήφους.

Σχολιάζοντας τα αποτελέσματα των εκλογών, η ΔΗΚΕΒΕ Πιερίας χαιρετίζει και ευχαριστεί όλους εκείνους που με την ψήφο τους συνέβαλαν στην επανεκλογή μέλους της παράταξης στο ΔΣ του Επιμελητηρίου στις εκλογές της 3- 4 του Δεκέμβρη. Η ΔΗΚΕΒΕ υπόσχεται ότι θα τηρήσει τις προεκλογικές της δεσμεύσεις, θα τηρήσει την ψήφο που έδωσαν οι ΕΒΕ και θα πρωτοστατήσει για την ανάπτυξη ενός πλατιού αγωνιστικού μετώπου των ΕΒΕ για την αντιμετώπιση και επίλυση των προβλημάτων τους.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ