Παρασκευή 17 Απρίλη 2020
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 9
ΤΩΡΑ ΜΕΤΡΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΥΓΕΙΑΣ
ΠΑΝΕΡΓΑΤΙΚΟ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ
Συνεχής επικοινωνία για καταγγελίες και ενημέρωση και τις μέρες του Πάσχα

Η Εκτελεστική Γραμματεία του ΠΑΜΕ συνεχίζει μαζί με τα Συνδικάτα χωρίς διακοπή την προσπάθεια να συγκεντρώνει τις καταγγελίες που έρχονται από χώρους δουλειάς και περιοχές για την αυθαιρεσία της μεγαλοεργοδοσίας, που ενθαρρύνεται από τα αντεργατικά μέτρα της κυβέρνησης με αφορμή την πανδημία.

«Οι μέρες πανελλαδικής δράσης σε Υγεία και Εμπόριο, οι εκατοντάδες παρεμβάσεις σε πολλούς κλάδους, συνεχίζονται και θα ενταθούν το επόμενο δύσκολο διάστημα για τις εργατικές οικογένειες», σημειώνει σε δελτίο Τύπου και ενημερώνει ότι «για το λόγο αυτό η επικοινωνία με το ΠΑΜΕ θα συνεχιστεί και τις μέρες του Πάσχα, για καταγγελίες και ενημέρωση για κάθε ζήτημα που προκύπτει», στα τηλέφωνα: 210.38.33.786, 210.33.01.847, 210.33.01.842 και στο email:pame@pamehellas.gr.

«Η ιδιαίτερη κατάσταση που όλοι βιώνουμε απαιτεί από όλα τα σωματεία να δυναμώσουν την αλληλεγγύη και τη δράση τους, να μη μείνει σε αυτές τις συνθήκες κανείς μόνος του. Ευχόμαστε σε όλους και όλες καλή υγεία, δύναμη και κουράγιο, για να συνεχίσουμε με αποφασιστικότητα την οργάνωση του αγώνα μας απέναντι στους εκμεταλλευτές μας και στο πολιτικό τους προσωπικό.Μένουμε όρθιοι και δυνατοί. Προστατεύουμε τα δικαιώματα, την υγεία, τη ζωή μας», επισημαίνει το ΠΑΜΕ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ