Τετάρτη 19 Δεκέμβρη 2001
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 13
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Στην τελική ευθεία

Το πανελλαδικό πλάνο της δίμηνης Οικονομικής Εξόρμησης του ΚΚΕ μέχρι και χτες είχε καλυφθεί σε ποσοστό 68%. Στις μέρες που απομένουν μέχρι το τελικό κλείσιμο της Οικονομικής Εξόρμησης, οι Κομματικές Οργανώσεις, οι φίλοι του Κόμματος και της ΚΝΕ θα συνεχίσουν τη μάχη με ένταση των προσπαθειών, ώστε η εκπνοή του χρόνου να συμπέσει με την υπερκάλυψη των πλάνων τους.

Τα ποσοστά φανερώνουν τις τεράστιες δυνατότητες που υπάρχουν για την κάλυψη και ακόμα την υπερκάλυψη των πλάνων των ΚΟ σε πολλές περιοχές της χώρας. Αποδεικνύουν και συγχρόνως δηλώνουν ότι η πολιτική του ΚΚΕ έχει απήχηση στην εργατική τάξη και τα άλλα λαϊκά στρώματα της χώρας. Φανερώνουν επίσης, ότι αν τα μέλη και οι φίλοι του Κόμματος αξιοποιήσουν όλες τους τις δυνάμεις, μπορούν να καλύψουν τα πλάνα τους και παράλληλα να έρθουν σε επαφή με χιλιάδες ανθρώπους του μόχθου, να ανταλλάξουν σκέψεις και προβληματισμούς, να παρουσιάσουν ακόμα πιο αναλυτικά τις πολιτικές αποφάσεις και θέσεις του Κόμματος.

Ο κατάλογος των Οργανώσεων, με βάση το ποσοστό κάλυψης των πλάνων τους, διαμορφώνεται ως εξής: Πρώτη η ΚΟ Ανατολικής Πελοποννήσου με 91,73%, δεύτερη της Αττικής με 85%, τρίτη της Δυτικής Πελοποννήσου με 78,32% και τέταρτη της Αθήνας με 75%, ενώ στην πέμπτη θέση του Πειραιά με 71,13%. Ακολουθούν κατά σειρά οι ΚΟ Ανατολικής Μακεδονίας - Θράκης, Θεσσαλονίκης, Αιγαίου, Βορειοδυτικής Ελλάδας, Αν. Στερεάς - Εύβοιας, Θεσσαλίας, Κεντρικής Μακεδονίας, Δυτικής Μακεδονίας και Κρήτης.


Η ΚΟΒ του «Ριζοσπάστη» έχει καλύψει το πλάνο της σε ποσοστό 88%, ενώ η ΚΟΒ του «902» υπερκάλυψε το πλάνο της, φτάνοντας το 102%.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ