Τρίτη 26 Μάη 2020
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 12
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
Απολύσεις και μειώσεις μισθών σχεδιάζει η «Newrest»

Απολύσεις και μειώσεις μισθών, εκτός από την αναστολή συμβάσεων και τις απολύσεις περίπου 30 συμβασιούχων στις οποίες έχει ήδη προχωρήσει, έχει προαναγγείλει στους εργαζόμενους η εργοδοσία της «Newrest Hellas».

«Η εργοδοσία της "Newrest" κυνικά δηλώνει ότι δεν της "φτάνουν" τα μέτρα της κυβέρνησης, αλλά θα προχωρήσει και σε άλλα για να μπορεί να διασφαλίσει τη συνέχιση της κερδοφορίας της», καταγγέλλει το Συνδικάτο Επισιτισμού - Τουρισμού - Ξενοδοχείων Αττικής. Οπως τονίζει, η συγκεκριμένη εταιρεία μονοπωλεί την τροφοδοσία των αεροσκαφών «όχι μόνο στο Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών αλλά και σχεδόν στο σύνολο των περιφερειακών αεροδρομίων» και το 2017 «ήταν η 4η πιο κερδοφόρα επιχείρηση του κλάδου στην Ελλάδα».

«Δεν δεχόμαστε καμία απόλυση, καμία τροποποίηση των συμβάσεών μας. Διασφάλιση του εισοδήματός μας με ευθύνη του κράτους και της εργοδοσίας στο ύψος της επιχειρησιακής ΣΣΕ», τονίζει το Σωματείο και καλεί τους εργαζόμενους να δώσουν απάντηση στην επίθεση της εργοδοσίας με τη συμμετοχή τους στο συλλαλητήριο της Πέμπτης.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ