Τρίτη 14 Ιούλη 2020
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 7
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΚΟΜΜΑΤΙΚΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΚΚΕ
Πολιτική εξόρμηση με πολύμορφη δραστηριότητα

«Μένουμε δυνατοί, για να μην πληρώσουμε την κρίση τους»: Με το κάλεσμα αυτό του ΚΚΕ συνεχίζεται η πλατιά εξόρμηση των Οργανώσεων του Κόμματος, με καθημερινές συσκέψεις, περιοδείες, εξορμήσεις και άλλες πρωτοβουλίες. Μεταξύ άλλων προγραμματίζονται:

Σήμερα Τρίτη, στις 9 π.μ., ο Κώστας Παπαδάκης, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και ευρωβουλευτής, θα επισκεφτεί το αμαξοστάσιο της ΟΣΥ στην Ανθούσα, για να συζητήσει με τους εργαζόμενους.

Αύριο Τετάρτη:

-- Στις 10 π.μ., η Διαμάντω Μανωλάκου, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και βουλευτής, θα επισκεφτεί το υπουργείο Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, για να συζητήσει με τους εργαζόμενους.

-- Στις 10 π.μ., ο Μανώλης Συντυχάκης, βουλευτής του ΚΚΕ, θα επισκεφτεί το υπουργείο Τουρισμού, για να συζητήσει με τους εργαζόμενους.

-- Στις 8 μ.μ., σε σύσκεψη της ΤΟ Εμπορίου - Υπηρεσιών Αττικής, στην έδρα της ΚΟ Αττικής (Αχαρνών 241, Αγιος Νικόλαος), θα μιλήσει ο Θοδωρής Πάσχος, μέλος της ΕΠ της ΚΟ Αττικής.

-- Στις 8 μ.μ., στο δημαρχείο Συκεών, σε σύσκεψη για την Υγεία θα μιλήσει η Ελένη Μπακιρλή, μέλος της ΕΠ της ΚΟ Κεντρικής Μακεδονίας.

-- Στις 8.30 μ.μ., στο Νεοχώρι Εύβοιας (Κτήμα Κέκη), θα μιλήσει ο Δημήτρης Παρασκευάς, μέλος της ΕΠ Ανατ. Στερεάς - Εύβοιας.

Βιβλιοπαρουσιάσεις

Σήμερα Τρίτη:

-- Στις 8 μ.μ., οι ΤΟ Εμπορίου - Υπηρεσιών και Βιομηχανίας Κεντρικής Μακεδονίας παρουσιάζουν στον «Κήπο των Εποχών» (Νέα Παραλία) την έκδοση «Η άγνωστη ιστορία του εργατικού κινήματος στις ΗΠΑ». Θα μιλήσει ο Θανάσης Χριστίδης, μέλος του Γραφείου της ΕΠ Κεντρικής Μακεδονίας του ΚΚΕ, και θα ακολουθήσει μουσικό αφιέρωμα στο εργατικό τραγούδι.

-- Στις 8 μ.μ., στους Αμπελόκηπους Θεσσαλονίκης (1ο Δημοτικό Σχολείο), θα παρουσιαστούν οι εκδόσεις της «Σύγχρονης Εποχής» για την καπιταλιστική κρίση, με ομιλητή τον Αλέξη Γουσόπουλο, μέλος της ΕΠ της ΚΟ Κεντρικής Μακεδονίας. Θα ακολουθήσει λαϊκό γλέντι.

Αύριο Τετάρτη, στις 6.30 μ.μ., οι ΚΟ Τροφίμων της ΤΟ Βιομηχανίας Αττικής του ΚΚΕ παρουσιάζουν στην αίθουσα του Συνδικάτου Οικοδόμων την έκδοση της «Σύγχρονης Εποχής» «Β. Ι. Λένιν: Για τον πόλεμο και τη σοσιαλιστική επανάσταση». Θα μιλήσει ο Κώστας Μπορμπότης, μέλος της Ιδεολογικής Επιτροπής της ΚΕ του ΚΚΕ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ