Τρίτη 11 Αυγούστου 2020
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 7
ΠΑΝΔΗΜΙΑ Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ
Συνωστισμός σε αεροδρόμια, πλοία, αστικές συγκοινωνίες

Κυβερνητικός εμπαιγμός και θεατρινισμοί

Φαινόμενα συνωστισμού σε αεροδρόμια, πλοία, αστικές συγκοινωνίες κατέγραψαν φωτογραφικά επιβάτες, τις οποίες δημοσίευσε το πόρταλ του «902.gr» και σήμερα αναδημοσιεύει ο «Ριζοσπάστης», και αναδεικνύουν το μέγεθος της κυβερνητικής υποκρισίας.

Στο επιβατηγό - οχηματαγωγό πλοίο «Νήσος Ρόδος» εξαφανίστηκε ο συνωστισμός κατά την επίσκεψη του υπουργού Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, Γιάννη Πλακιωτάκη, το απόγευμα της περασμένης Πέμπτης, πριν την αναχώρησή του για Χίο και Μυτιλήνη.

Ο υπουργός δήλωσε υποκριτικά ότι «η προστασία της υγείας επιβατών και πληρωμάτων αποτελεί πρώτη μας προτεραιότητα» και «κάνουμε όλα όσα πρέπει, ώστε το ταξίδι τους να ξεκινήσει και να ολοκληρωθεί με ασφάλεια». Μόλις τέλειωσαν οι δηλώσεις του και έφυγαν οι κάμερες, η αυξημένη πληρότητα επανεμφανίστηκε, όπως και οι επιβάτες που ήταν αναγκαστικά ο ένας δίπλα στον άλλο.

Την ίδια μέρα, φαινόμενα συνωστισμού παρατηρήθηκαν, σύμφωνα και με καταγγελίες αναγνωστών, στα μέσα σταθερής τροχιάς, όπως συμβαίνει καθημερινά και στις οδικές συγκοινωνίες, εξαιτίας των διαχρονικών αντιλαϊκών πολιτικών όλων των μέχρι σήμερα κυβερνήσεων, που έχουν ως αποτέλεσμα να αφήσουν χωρίς επαρκές προσωπικό και στόλο τα μέσα.

Επίσης, το περασμένο Σάββατο καταγράφηκε φωτογραφικά ο μεγάλος αριθμός επιβατών που είχε δημιουργηθεί στο χώρο αναμονής του αεροδρομίου Σαντορίνης.



Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ