Παρασκευή 4 Σεπτέμβρη 2020
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 11
ΠΑΝΔΗΜΙΑ ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ!
ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΚΟ ΑΤΤΙΚΗΣ ΤΟΥ ΚΚΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΓΙΑ ΤΗ ΖΩΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ

«Ο αγώνας για τη ζωή και την υγεία του λαού δεν μπορεί να περιμένει» ήταν το θέμα της εκδήλωσης - παρέμβασης της ΚΟ Αττικής του ΚΚΕ, στο πλαίσιο των πρωτοβουλιών που παίρνει το Κόμμα από την πρώτη στιγμή της πανδημίας, αναδεικνύοντας τα μέτρα που απαιτούνται για την προστασία του λαού και τις τεράστιες ευθύνες της κυβέρνησης, χτες το βράδυ στο Μπαρουτάδικο στο Αιγάλεω.

Στην εκδήλωση μίλησε ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας, ο οποίος παρουσίασε τις θέσεις του Κόμματος για την υγεία του λαού και της νεολαίας, δεδομένης της κατάστασης που υπάρχει στα νοσοκομεία λόγω των ελλείψεων σε υγειονομικούς και υποδομές, τα απαραίτητα μέτρα υγιεινής και ασφάλειας που πρέπει να παρθούν και να τηρηθούν σε όλους τους εργασιακούς χώρους, όπως είναι οι μεγάλες επιχειρήσεις, τα εργοστάσια, για την αποφυγή συνωστισμού στα Μέσα Μεταφοράς, καθώς και όλα εκείνα τα μέτρα που θα διασφαλίσουν την ασφαλή μόρφωση της νεολαίας, σε όλες τις εκπαιδευτικές βαθμίδες.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε με την τήρηση όλων των απαραίτητων μέτρων για την προστασία των παρευρισκομένων, με αποστάσεις και χρήση μάσκας. Εργάτες, υπάλληλοι, συνταξιούχοι, επιστήμονες, νέοι και μεγαλύτεροι, άνδρες και γυναίκες με την παρουσία τους επιβεβαίωσαν τη βαρύνουσα σημασία που έχει για το λαό το θέμα με το οποίο ασχολήθηκε η εκδήλωση.

Παρεμβάσεις έγιναν από την Αφροδίτη Ρέτζιου από το χώρο της Υγείας, την εκπαιδευτικό Θεοδώρα Δριμάλα, τη Γεωργία Νικολάου από τον κλάδο των Τροφίμων - Ποτών, τον Θανάση Οικονόμου από τις Μεταφορές και τον Σπύρο Πετρολέκα από τον Τουρισμό - Επισιτισμό, από κλάδους δηλαδή που στη διάρκεια της πανδημίας δοκιμάστηκαν και δοκιμάζονται ακόμα, με κρίσιμο ρόλο για τη ζωή του λαού και των παιδιών του, για την προστασία της υγείας τους.

Τη συζήτηση συντόνισε η Βαγγελιώ Πλατανιά, μέλος του Γραφείου της ΕΠ της ΚΟ Αττικής, ενώ παρευρέθηκαν τα μέλη του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ Λουίζα Ράζου, Γραμματέας της ΕΠ της ΚΟ Αττικής, Κώστας Παρασκευάς, Δημήτρης Αρβανιτάκης, Γιάννης Πρωτούλης και Θοδωρής Χιώνης.

Παρέστησαν επίσης πολλά μέλη της ΚΕ, μεταξύ τους και οι βουλευτές του Κόμματος Χρήστος Κατσώτης, Γιάννης Δελής και Γιώργος Λαμπρούλης.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ