Τετάρτη 28 Οχτώβρη 2020
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 20
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ

ΒΑΡΟΥΤΣΗΣ ΣΤΑΥΡΟΣ
ΒΑΡΟΥΤΣΗΣ ΣΤΑΥΡΟΣ
ΦΩΤΟ

Τα ξημερώματα της Κυριακής 25/10 «έφυγε» από τη ζωή, σε ηλικία 95 ετών, η πολυαγαπημένη μας μητέρα, γιαγιά και προγιαγιά ΕΛΠΙΔΑ ΜΑΛΑΓΑΡΔΗ.

Μέλος του ΚΚΕ από το 1947, κυνηγήθηκε για τα ιδανικά της χωρίς ποτέ να τα προδώσει και υπέστη διώξεις, φυλάκιση και εξορία, αταλάντευτη μέχρι το τέλος της ζωής της, μια από τους αλύγιστους της ταξικής πάλης. Η στάση και το ήθος της σαν κομμουνίστρια, αγωνίστρια και μάνα αποτελεί έμπνευση για εμάς, αλλά και για τις επόμενες γενιές των κομμουνιστών.

Θα σε θυμόμαστε με περηφάνια. Στη μνήμη της προσφέρουμε 500 ευρώ στο ΚΚΕ.

Η κόρη και ο γαμπρός της, Βιβή και Στέλιος

Τα εγγόνια της, Δημήτρης, Τόνια, Βασίλης, Δώρα

Τα δισέγγονα, Ελπίδα, Μελίνα, Αθηνά

***

ΦΩΤΟ

Σύντροφε Διονύση.

Μπορεί να μη σε γνωρίσαμε προσωπικά, αλλά σε γνωρίσαμε μέσα από τα μάτια του γιου σου και συντρόφου μας, Στάθη, και τις περιγραφές του για σένα. Μιλούσε με αμέτρητο θαυμασμό για την αλύγιστη στάση σου μέχρι την τελευταία στιγμή, για την προσφορά σου στο σκοπό μας με ανιδιοτέλεια. Πάλευες για τα ιδανικά του Κόμματος με αισιοδοξία και δυναμισμό, για μια κοινωνία χωρίς εκμετάλλευση ανθρώπου από άνθρωπο, για μια Παιδεία που θα αγκαλιάζει ολόπλευρα τα παιδιά της εργατικής τάξης και των λαϊκών στρωμάτων.

ΒΛΟΝΤΖΟΣ ΘΑΝΑΣΗΣ
ΒΛΟΝΤΖΟΣ ΘΑΝΑΣΗΣ
Μέσα από τη δράση σου και τη στάση σου παίρνουμε παράδειγμα και εμείς η νέα γενιά, οι νέοι κομμουνιστές. Είσαι έμπνευση για εμάς και τον γιό σου να συνεχίσουμε το δρόμο που βάδισες και εσύ, μέχρι την τελική νίκη.

Η Κομματική Οργάνωση Φιλοσοφικής του ΚΚΕ και η Τομεακή Οργάνωση Φιλοσοφικής της ΚΝΕ προσφέρουν στη μνήμη του συντρόφου ΔΙΟΝΥΣΗ ΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΥ το ποσό των 220 ευρώ, μέσω της ΚΟ Αττικής, στο Κόμμα.

***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη του συντρόφου ΣΤΑΥΡΟΥ ΒΑΡΟΥΤΣΗ προσφέρω 100 ευρώ μέσω ΚΟ Ν. Σμύρνης.

Τσιρλίδης Δημήτρης

***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη του ΘΑΝΑΣΗ ΒΛΟΝΤΖΟΥ ο Κώστας Τζίχας προσφέρει 20 ευρώ μέσω της ΚΟΒ Βαθέος Σάμου για τη δίμηνη Οικονομική Εξόρμηση.


ΔΙΟΝΥΣΗΣ ΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΣ
ΔΙΟΝΥΣΗΣ ΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΣ

ΕΛΠΙΔΑ ΜΑΛΑΓΑΡΔΗ
ΕΛΠΙΔΑ ΜΑΛΑΓΑΡΔΗ

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ