Πέμπτη 5 Νοέμβρη 2020
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 4
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΤΗΣ ΚΝΕ
Το lockdown δεν αναστέλλει τη δράση μας!

«Οι διαφορετικές συνθήκες που έχουν διαμορφωθεί εξαιτίας της πανδημίας της Covid-19, αλλά και του νέου lockdown που επιβλήθηκε στην πόλη μας, δεν αναστέλλουν τη δράση μας», ξεκαθαρίζει σε ανακοίνωσή της η Οργάνωση Περιοχής Κεντρικής Μακεδονίας της ΚΝΕ και προσθέτει: «Οι Οργανώσεις της ΚΝΕ στη Θεσσαλονίκη την 1η μέρα του lockdown συγκέντρωσαν και εισφέρουν για την Οικονομική Εξόρμηση του Κόμματος το ποσό των 2.500 ευρώ.

Καλούμε τους εργαζόμενους και τη νεολαία της περιοχής να ενισχύσει και οικονομικά το ΚΚΕ και την ΚΝΕ. Οσο ενισχύεται το ΚΚΕ, τόσο πιο δυνατή θα γίνεται η φωνή της εργατικής τάξης, των λαϊκών στρωμάτων και της νεολαίας. Θα δυναμώνει η μάχη για την υγεία του λαού, ο αγώνας για να μην πληρώσουμε ξανά την οικονομική τους κρίση, ο αγώνας για δουλειά και μόρφωση για όλους.

Με δύναμη, αισιοδοξία και σιγουριά θα συνεχίσουμε να δίνουμε αυτήν τη μάχη».

Ταυτόχρονα, οι Οργανώσεις ανακοινώνουν τις άμιλλες που έχουν κηρύξει μεταξύ τους. Η Περιφερειακή Οργάνωση Σπουδάζουσας Θεσσαλονίκης και η Τομεακή Οργάνωση Δυτικής Θεσσαλονίκης έχουν καλέσει σε άμιλλα την Τομεακή Οργάνωση Δήμου Θεσσαλονίκης. Η Τομεακή Οργάνωση Μαθητείας - Κατάρτισης αποδέχτηκε την άμιλλα στην οποία την κάλεσε η Τομεακή Οργάνωση Εργατικού. Σε άμιλλα κάλεσε επίσης η Τομεακή Οργάνωση Ανατολικής Θεσσαλονίκης την Τομεακή Οργάνωση Δυτικής Θεσσαλονίκης.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ