Σάββατο 21 Νοέμβρη 2020 - Κυριακή 22 Νοέμβρη 2020
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 9
ΠΑΝΔΗΜΙΑ ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ!
Θετικό το τεστ, αλλά επέστρεψε στη δουλειά!

Προκειμένου να καλύψουν χωρίς επιπλέον κόστος τρύπες από τα τεράστια κενά στα νοσοκομεία που διαρκώς πολλαπλασιάζονται, κυβέρνηση και ΥΠΕ θυσιάζουν την υγεία των ίδιων των υγειονομικών και των ασθενών. Στο πλαίσιο αυτό, στο ΑΧΕΠΑ, τραυματιοφορείς και νοσηλευτές που νόσησαν από κορονοϊό καλούνται να επιστρέψουν στην εργασία τους παρότι έχουν θετικό μοριακό τεστ, δηλαδή είναι πιθανό να μπορούν να μεταδώσουν τον ιό!

Σύμφωνα με πληροφορίες, η διοίκηση του νοσοκομείου επικαλείται λοιμωξιολόγους και νέες οδηγίες του ΕΟΔΥ, με βάση τις οποίες, εφ' όσον είναι απύρετοι, παρά το θετικό μοριακό τεστ, μπορούν να επιστρέψουν κανονικά στα καθήκοντά τους. Με αυτόν τον τρόπο έχει ήδη έχει επιστρέψει στα καθήκοντά της μια νοσηλεύτρια θετική σε μοριακό τεστ, η οποία μάλιστα είχε νοσηλευτεί σε σοβαρή κατάσταση, και καλείται να επιστρέψει και ένας τραυματιοφορέας.

Η «αυστηροποίηση» των όρων χορήγησης και διάρκειας της καραντίνας των υγειονομικών αποτυπώνεται και στο ΠΑΓΝΗ: Τραυματιοφορέας, ασυμπτωματικός, μετά από καραντίνα έκανε τεστ και βγήκε θετικός, παρ' όλα αυτά κλήθηκε να επιστρέψει στη δουλειά.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ