Σάββατο 12 Γενάρη 2002
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 16
ΔΙΕΘΝΗ
ΗΠΑ
Συνωμοσίες...

ΜΑΪΑΜΙ.-

Πιθανή συνωμοσία για τη δολοφονία του κυβερνήτη της πολιτείας, Τζεμπ Μπους, του νεότερου αδελφού του Προέδρου Τζορτζ Μπους, διερευνούν από κοινού το υπουργείο Δημόσιας Τάξης στη Φλόριντα και η Ομοσπονδιακή Αστυνομία, αναφέρει χτεσινό δημοσίευμα της εφημερίδας «Μαϊάμι Χέραλντ».

Σύμφωνα με ρεπορτάζ που δημοσιεύεται στην ηλεκτρονική σελίδα της εφημερίδας, αξιωματούχοι του FBI παρακολουθούν σε 24ωρη βάση τουλάχιστον τέσσερα άτομα στη νότια Φλόριντα, με αραβικά ονόματα, που υπάρχουν υποψίες ότι συμμετείχαν σε συνωμοσία με στόχο τη δολοφονία του κυβερνήτη Τζεμπ Μπους, με παγιδευμένο φορτηγό αυτοκίνητο, στην πρωτεύουσα της πολιτείας, Ταλαχάσι.

Μέχρι στιγμής οι αρχές δεν έχουν σχολιάσει το δημοσίευμα. Πάντως ορισμένοι αξιωματούχοι του FBI θεωρούν αναξιόπιστο τον συγκεκριμένο πληροφοριοδότη της αστυνομίας, καθώς υπάρχουν υποψίες ότι ενδέχεται να προσπαθεί να έρθει σε συμφωνία με τις εισαγγελικές αρχές για να ελαφρύνει τη θέση του, ως προς τις κατηγορίες που τον βαρύνουν και οι οποίες δεν έχουν σχέση με την πιθανή συνωμοσία που διερευνάται.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ